Sparkcyklar

Sida 1 / 1

Cyklar, traktorer & sparkfordon Sparkcyklar Leksaker online från Lekmer.se – leksaker på nätet.

Sparkcyklar

Bland Lekmers sortiment kan du enkelt hitta rätt sparkcykel som passar just ditt barns behov. Beroende på om sparkfordonet ska användas av nybörjare eller lite mer vana åkare kan du på denna sida hitta det hos oss.

Sparkcykeln är en perfekt uteleksak att öva balansen med och som även är en rolig och fartfylld aktivitet för yngre barn. När du väljer sparkcykel för ditt barn finns det en del saker att tänka på. Är barnet nybörjare är det nog enklast att börja med en trehjulig sparkcykel medan för vana åkare kan tvåhjuliga sparkcyklar vara att föredra. På Lekmer.se hittar du sparkcyklar i olika färger och med olika motiv från populära filmer och barnserier som Disney Flygplan, Disney Bilar, Disney Frost, Mimmi Pigg och Sofia den Första.

Ibland kan det vara bra med en sparkcykel som har plats där barnen kan förvara någon leksak, vattenflaska eller mobilen. Då kan det vara praktiskt med en ryggsäck eller en varukorg fram. De flesta av våra sparkcyklar är ihopfällbara vilket gör dem enkla att förvara och transportera samt är justerbara i höjden.

Stiga

Hos oss på Lekmer.se hittar du massvis med fina och häftiga sparkcyklar från leverantören Stiga som är ledande inom produkter för utomhussport och utomhusaktiviteter. Från Stiga kan du bland annat köpa modellerna Mini Kick, TrickScooter och Creator 200.