Trehjulingar

Sida 1 / 1

Trehjulingar för barn med eller utan styrstång/handtag

Första gången man satt på sin alldeles egen trehjuling är för många ett minne som aldrig bleknar. En trehjulig cykel står ofta som nummer ett på ett barns önskelista. Hos Lekmer.se hittar du ett stort sortiment av trehjulingar för ditt barn. Med olika färger och motiv och modeller med eller utan cykelkorg och trailer -finns här något för alla smaker och behov.

En trehjuling är oftast det allra första fordon ditt barn provar på att framföra helt på egen hand. Med diverse tillbehör, såsom hjälm och knäskydd kommer det bli en säker och bekväm upplevelse, och snart kommer det köras tävlingar över innergården eller på tomten. I vårt sortiment av trehjulingar finner ni välkända och pålitliga varumärken för en trygg upplevelse, samt slitstarka produkter för fartfyllda äventyr. Söker du en Stiga trehjuling har vi trehjulingar från detta varumärke såväl som högkvalitativa tillbehör. Kanske behöver du som förälder en styrstång att montera på cykeln? Med en trehjuling med handtag behöver du aldrig vara orolig för att ditt barn skall göra en oväntad sväng.

Att känna säkerhet när ens barn provar nya upplevelser är av största vikt för såväl föräldrar som för barn. I vårt stora sortiment av noggrant testade trehjulingar har vi bland annat varumärket Smoby som kombinerar design, lekfullhet och säkerhet på allra bästa sätt. Cyklarna är utrustade med säkerhetsbälte och justerbart säte, för att just ditt barn skall sitta så säkert som möjligt, samt en riktningsspärr som låter dig som förälder bestämma vart ditt barn skall cykla. Med produkten kommer också en borttagbar föräldrastång, vilket ökar tryggheten för både ditt barn och dig. Med en styrstång till cykel blir färden extra trygg.

Hos Lekmer.se hittar du ett stort sortiment av trehjulingar i olika modeller. Köp en billig trehjuling av oss. Vi är måna om att kunna erbjuda prisvärda produkter av högsta kvalitet i flera olika prisklasser och urföranden.