Barncyklar & åkfordon

Att cykla är lek, frihet och ansvar på en och samma gång, oavsett om barnet är 2 år, 3 år eller kommit upp i skolåldern. För barn som lär sig cykla öppnas helt nya möjligheter när det kommer till lek där en barncykel är både transportmedel och ren lekglädje på sadeln, där fantasin kan göra cykeln till en häst i full galopp eller en motorcykel att fräsa omkring på. För att inte tala om att kunna cykla på egen hand som närmast går att beskriva som en magisk frihetskänsla – en upplevelse många av oss säkert själva kommer ihåg från barndomen. När det kommer till ansvar är detta också en viktig fas i cyklandet där barn lär sig trafikregler och det faktum att frihet även betyder ett visst ansvar, vilket är A och O oavsett vilken cykel barn än vill ha.


Åkfordon barn - För alla utvecklingsfaser
Här på Lekmer.se försöker vi i så hög grad som möjligt alltid att tänka på olika stadier i ett barns utveckling när det kommer till lek och motorik. I vår sektion åkfordon barn erbjuder vi därför ett anpassat utbud av produkter för barn i alla åldrar. Vi har åkfordonet för det lilla barnet som precis tagit de första stegen och säkra spark- och springcyklar som tränar upp balansen för att lättare anpassa sig till livet med pedaler. Är du på jakt efter en barncykel har vi ett brett sortiment där du lätt hittar rätt storlek. Hos oss kan du köpa barncykel med storlek upp till 24 tum, men vi har även 12, 20, och 16 tum.

Åkbil barn – en häftig upplevelse
Vill du ge ditt barn lite mer action i vardagen kan du ta en närmare kik bland våra modeller åkbilar för barn som är ett häftigt alternativ till cykeln. Vad sägs om en elbil från självaste BMW som får vilken pappa som helst att bli avundsjuk när barnet glider runt på gatan! Våra åkbilar är väldigt autentiska i sin utformning, även i de små detaljerna, vilket gör det till en ännu häftigare upplevelse för barnen från tre år och uppåt. Kom bara ihåg att dessa åkfordon för barn alltid ska användas under föräldrars uppsyn och engagemang – det är elbilar och oavsett ålder på barnen finns alltid en viss säkerhetsrisk om ålbilarna inte används korrekt. Alla åkfordon för barn som finns med i vårt utbud är säkra och trygga att använda när de används enligt anvisning.

PJ Masks Catboy Ride-On

Pris från 499 kr 499 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 5

Barncyklar & Åkfordon 10-16 tum - 2-8 år

Lekmer.se slog upp sina nätportar för shoppingsugna konsumenter online redan år 2006 och vi har sedan dess arbetat fokuserat för att erbjuda en kundnära webbutik för föräldrar till både små och större barn. Vi är måna om att kunna ge dig möjligheten att välja bland ett noggrant utvalt sortiment av säkra och trygga produkter med stimulerande funktioner, som båda kan erbjuda utveckling och en rolig lekstund. Vår sektion med åkfordon för barn ger dig ett varierat upplägg av allt från det minsta barnets balansträning på åkbil barn med hjul till småbarnets första riktiga barncykel. För att ge lite twist till sektionen hittar du dessutom superhäftiga åkbilar på el som är en dröm för både mindre barn på 3 år och äldre skolbarn upp till 7 år. Bilarna är som sagt eldrivna och du bör som förälder alltid närvara för att säkerställa att användandet sker säkert och i en trygg miljö för både barnet som kör bilen och för omgivningen. På Lekmer.se sörjer vi även för att ge dig marknadens bästa priser på våra produkter och vi har till och från olika kampanjer och erbjudanden som ger dig möjligheten att göra riktiga fynd bland våra olika produktkategorier. Du hittar en hel del spännande erbjudanden i sektionen ”Outlet” som går att finna direkt i huvudmenyn på sidan. Har du inte redan gjort det så ta gärna en kik redan idag, du kanske kan göra årets kap om du vill skaffa en elbil eller cykel till ditt barn! Oavsett du planerar att köpa en mindre sparkcykel eller en större modell av barncykel kan du räkna med produkter som kommer att ge ditt barn många timmars nöje och garanterat även dig. Här hittar du bästa födelsedagspresenten och julklappen som kommer att få ditt barns ögon att tindra och de små fötterna att trampa pedaler i timmar, vår som vinter, sol som regn, ensam eller tillsammans med dig. Välkommen att botanisera i vårt stora utbud redan idag.