Bordsdekoration & dukning

Joker Spindel Set

Pris från 79 kr 79 kr
Läs mer Till kassan

Joker Lysande Pumpa

Pris från 179 kr 179 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 1

Bordsdekoration & dukning för kalas

Ska ni bjuda hem små vänner på barnkalas? Då är det extra viktigt med en rolig och kreativ dukning som gästerna kommer att minnas länge. Det är roligt att göra en tillställning lite extra speciell genom att lägga vikt vid detaljerna. Vad sägs till exempel om att dricka saft ur ett Elsa-glas från den omåttligt populära filmen Frost? Spana in alla möjligheterna här nedan.

När det gäller kalassaker finns det ingen hejd. En rolig dukning blir mer fantastisk om det finns ett enhetligt tema. Tycker ditt barn om Cars, den snabba filmen från Disney Pixar? Vad sägs om en dukning med både tallrikar, plastglas, servetter och till och med sugrör i en färgglad design som påminner om filmen? Här på Lekmer.se tycker vi att en fin dukning gör kalaset lite extra speciellt, därför har vi ett varierat utbud så att du kan välja det tema ditt barn önskar på sitt kalas. En dukningsset är dessutom både snyggt, roligt och praktiskt - man behöver inte diska eller spara tallrikarna efteråt utan kan enkelt sopsortera dem, vilket gör att kalaset blir lättstädat.

Planerar du och ditt barn ett stort kalas och söker efter material för att göra er dukning extraordinär? Här på Lekmer.se har vi tillbehör för barnkalas som passar alla smaker. Förutom att ge alla gäster en tallrik för maten, glas för drycken och bestick att äta med är det också roligt att ha något fint att titta på. Monster High borddekoration föreställer de magiska och modiga tjejerna som alltid hjälper sina vänner och tycker att solidaritet är lika viktigt som att tro på sig själv. Bli inspirerad genom att ställa upp bilder av dem mitt på bordet och pryd det även med konfetti för en extra festlig känsla!

Här på Lekmer.se tycker vi att kvalitet är det allra viktigaste, därför tar vi bara in riktigt bra produkter i vårt sortiment. Söker du kalasartiklar online för att göra en rolig dukning? Allt finns hos oss!