Barnkalas & party

Minst en gång om året har någon den äran. Den stora äran att fylla år. Egentligen borde man ha kalas oftare, men en dag om året finns en speciell person i fokus. Det kräver lite extra planering och självklart tillsammans med jubilaren.

På Lekmer.se har vi förutsättningarna för att skapa ett riktigt dröm-kalas, där din lilla stjärna väljer tema, meny och lekar. Vi har ingredienserna för att skapa ett riktigt roligt kalas för såväl de minsta som de lite äldre barnen.

Joker Lysande Pumpa

Pris från 179 kr 179 kr
Läs mer Till kassan

Joker Spindel Set

Pris från 79 kr 79 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 2

Barnkalas & Födelsedagskalas - Tillbehör & dekoration

Vad ska ni ha för tema på barnkalaset? Vill ni ha maskerad med halloweenkläder, dukning med Disneyfigurer på talrikar och glas eller kanske ett superhjältetema med Spiderman-masker och andra hjältar från filmens värd?

Vilket tema du än är ute efter kan du beställa tillbehören hos oss. Du slipper ut och jaga födelsedagsprylar och kan enkelt och smidigt skapa en fest som barnen kommer gilla.

Det traditionella barnkalaset

Men ibland kanske man går över ån efter vatten när man planerar ett kalas. En klassiker med tårta, ballonger och saftglas med sugrör har alltid fungerat och kommer nog fortsätta göra det. Sätt upp en fiskdamm i ett hörn, anordna lekar och fyll huset med ballonger och girlanger.

Och klarar du som förälder av (o)ljudet, ge barnen roliga hattar och tutor. De kommer gilla det i alla fall.

"Party" för de äldre barnen

När barnen kommer upp i mellanstadieåldern blir allt lite knepigare. Då är det lättare att göra fel när man anordnar ett party – eller vad det kallas numera.

Vi rekommenderar att du tar din, säg, 11-åring och sätter dig vid datorn och låter honom eller henne berätta hur festen ska utformas. Kanske är det ett disco som passar, eller inte. Kanske är en maskerad det bästa valet, eller inte. Här måste barnet få vara med och fatta beslut.

Hur som helst, vilken väg du än vill gå och vilket kalas du än vill ordna hittar du tillbehören här på Lekmer. Titta runt på produkterna och beställ det som passar just er fest.