Bilbanor

På Lekmer.se hittar du alltid komplett utbud av leksaker för barn i alla åldrar, från de riktigt små bebisarna till de äldre skolbarnen. Våra produkter är alltid tillverkade av bra kvalitet, EU-certifierade och trygga att leka med oavsett vilken typ av leksak det handlar om. I den här sektionen hittar du alla våra häftiga bilbanor som kommer i kompletta set och redo att användas på momangen. Bilar är tidlösa leksaker som de flesta barn har glädje av och de är utmärkta för barns kreativitet och fantasi. Att bygga sin egen lilla bilvärld med en rolig bilbana är kul både för små barn och lite äldre barn i skolåldern – faktum är att du som förälder förmodligen också kommer lockas av att köra några varv!
Material och tillverkning
Bland vårt utbud av bilar och bilbanor hittar du produkter tillverkade i olika material för att ge bredd i vårt sortiment och för att öka dina chanser att hitta just det du är på jakt efter. Vi erbjuder dig även bilbanor som skiljer sig åt rent funktions- och designmässigt. Du kan räkna med att hitta allt från färgstarka modeller byggda på höjden till mer stilrena racing-banor som istället ger dig en lång bilbana. Vi på Lekmer.se är väldigt förtjusta i trä som komponent i barnleksaker, något du även finner bland våra underhållande bilbanor. Oavsett vilken modell du väljer kan du dock vara säker på att ditt barn har en trygg och slittålig leksak framför sig.
Bilbana med tema
Vi har stor variation bland våra bilbanor och du kommer hitta olika varianter som passar till olika åldrar tack vare sina finesser. Självklart hittar du även bilbanor med tema här hos oss på Lekmer.se, något som brukar vara mycket populärt hos barn som börjat få sina favoriter från serie- eller filmvärlden. Vad sägs till exempel om en riktigt snygg och rolig bilbana från Disney med den omåttligt populära filmen ”Cars” som tema? Willy´s Butte är den fartfyllda Disney-rampen och den här bilbanan som är 1,2 meter har dessutom en Blixten McQueen bil inkluderad. Ett annat spännande tema på våra bilbanor är racing där Carrera GO just Rally är namnet på en av våra populäraste billeksaker. Här är banans ena halva designad för att likna tuff terräng medan den andra efterliknar vanlig racing-asfalt. Även här ingår bilar så att ditt barn kan köra igång så fort paketet är öppnat!
Shoppa online – smidigt för barnföräldrar
Att handla direkt på nätet här på Lekmer.se webbutik är ett smidigt alternativ för dig som förälder – du slipper köer, bilkörning och gnälliga barn. Vi har tagit fram ett enkelt upplägg som gör att du kan handla hos oss utan minsta krångel. Det är bara för dig att sätta dig bekvämt framför datorn eller mobilen och kolla in vårt sortiment av bilbanor oavsett om det gäller en födelsedag i juni eller om det är en efterlängtad julklapp. Vi lovar att du får en produkt som inbjuder till lek och kreativitet, och som håller hög kvalitet.
Sida 1 / 1

Bilbanor för barn i trä m.fl. material

Bilar och bilbanor har i tider varit omåttligt populära leksaker för barn i alla åldrar, och även vuxna. Här på Lekmer.se är vi riktigt glada i just denna sektion. Du kan räkna med variation i både tillverkning och funktion bland vårt sortiment av bilbanor för att på bästa sätt erbjuda något för alla åldrar och smaker. Många av våra bilbanor har dessutom en eller flera bilar inkluderade i setet, vilket gör att ditt barn kan köra igång med racet direkt efter att förpackningen öppnats. När det kommer till material har du olika upplägg att välja på, men vi rekommenderar dig att kika extra noga på leksaker med trä som komponent. Trä gör leksaken trygg och säker på alla plan och det är dessutom ett härligt och vackert material att se på, vilket gör den till mer än en leksak – det blir en snygg dekoration i barnrummet! Sätt dig bekvämt till rätta och kolla igenom vårt sortiment. Välj en ramp, en bilbana eller en hel racingarena från Disney, själv om det är en present eller tillsammans med ditt barn. När du väl får hem produkten är det bara placera ut bilbanan eller rampen på närmsta matta så har du skapat en miljö som inbjuder till lek för både dig och ditt barn.