Tågbanor & tillbehör

En klassisk tågbana i trä är ett måste i ditt barns rum och då de kan komma i flera utföranden och med olika tillbehör, kan de tillföra flera timmars lek och skoj. Om du är på jakt efter en tågbana till ditt barn har du kommit rätt! Hos oss på Lekmer.se hittar du flera olika tågbanor som alla är enkla att både sätta ihop och ta isär när leken är över för dagen. Redan från en ung ålder är en tågbana väldigt passande för barn, inte nog med att de får chansen att utforska en kreativ sida genom att lära sig bygga olika banor – de kan dessutom vara ett bra inlärningstillfälle för till exempel nya ord. Tack vare att många av de tågbanor som du hittar i vårt sortiment kommer med tillbehör likt brandbilar, traktorer, tunnlar och polisstationer går det att skapa flera scenarier och en upplevelse utöver det vanliga. Andra roliga tillbehör som kan underhålla leken är bland annat en magnetstyrd korsning, en viadukt, lyftkranar, en glasskiosk och tågstation. Det är med andra ord enkelt att bygga upp flera olika världar som kan sysselsätta ditt barn i flera timmar. Tycker du att det blir för plottrigt i ditt barns rum om hen bygger upp själva tågbanan på golvet, kan du alltid satsa på ett tågbord. Detta är precis vad det låter som, ett lägre bord i trä där det finns plats att bygga upp en rejäl tågbana och en hel tillhörande värld. Hos oss på Lekmer.se hittar du olika modeller av dessa bord i vit färg, i både rektangulär och rund form. Tågbordet kommer dessutom komplett med upp till 90 olika delar, förutom själva tågbanan finns även tillbehör som vagnar, lok, figurer, fordon, broar och byggnader. Att ha tågbanan på bord är ett smidigt sätt att samla alla delar på ett och samma ställe, det blir dessutom enklare att både hålla koll på alla tillbehör och att städa ditt barns rum när lekandet är över. För lite äldre barn kan det vara roligt att avancera leken lite mer, då kan tåg eller liknande tillbehör, som är batteridrivna vara svaret. Genom en enkel knapptryckning kan barnen få de batteridrivna vagnarna att åka fram och tillbaka och även stanna vid valfritt stopp. Många av tillbehören till våra tågbanor är dessutom utrustade med magnetiska element, till exempel vår traktor med last från BRIO. Här består lasten av tre timmerstockar på hög och en liten magnet som barnet med hjälp av en magnetisk kran kan lyfta i och ur stockarna från traktorns släp. Ett enkelt men roligt tillägg som gör leken ännu lite mer verklighetstrogen! När du letar efter en tågbana att ge till ditt barn eller är på jakt efter en födelsedagspresent till en väns eller släktings barn, har vi ett stort utbud som passar de allra flesta här på Lekmer.se. Ta en ordentlig titt i vårt sortiment där tågbanor och tillbehör från bland annat BRIO, STOY Wood och det miljövänliga märket Green Toys, väntar på nya ägare! På Lekmer.se ser vi det som ett privilegium att få vara med att forma ditt barn genom lek och skoj.
Sida 1 / 4

Tågbanor, leksakståg & tillbehör

Tågbanor har länge varit en favorit för barn att leka med och oavsett ålder tycker många att det är en spännande leksak. När du väljer en träjärnväg kan leksaken även förändras genom förlängning. Barnet kopplar nämligen lätt ihop flera skenor med varandra för att ändra form och längd på banan. Det håller den intressant under en längre tid och utvecklar även den logiska förmågan.

Det finns en hel del olika tågbanor att välja på, alla med olika teman och utföranden. När du väljer en Brio tågbana finns det många roliga figurer och tåg som du kan välja mellan. Ett spännande safari, stora och små båtar, tunnlar och häststall är några av alla teman som finns. Med Briotåg är du garanterad att ditt barn har många timmars rolig underhållning framför sig. Tågbanor är även en omtyckt gruppaktivitet för barn och det är vanligt att se leksaken finns på exempelvis dagis. När ditt barn vill bjuda hem vänner och leka så blir tågbanan en naturlig del av deras lek. Många föräldrar och morföräldrar tycker även att det är roligt att ge bort olika delar till tågsetet som gåvor.

När du som förälder vill att ditt barn ska leka säkert är ett tågset ett bra val. Träleksaker till barn är ett naturligt val som dessutom är miljövänligt. Det allra roligaste med tågbanor är att de är så kreativa och att de olika delarna är lätta att pussla ihop. Ditt barn kan lätt välja hur tågbanan ska se ut. En dag kanske det är en cirkel med olika tunnlar inkopplade, en annan dag en tågräls som går precis utanför ett stall. Vi på Lekmer.se vill uppmuntra barn till roliga lekar och kreativitet. Det är anledningen till att vi väljer vårt sortiment med omsorg. När du väljer att köpa en leksak genom oss så vet du att du får bästa kvalitet.

Letar du efter en tågbana på nätet? Roliga tågbanor för ditt barns lekar kan du hitta hos Lekmer.se. Vi har garanterat bra kvalitet och noggrant utvalda produkter för ditt barn.