Plus Plus

Sida 1 / 1

Plus Plus mönster och figurer

I denna kategorin kan du hitta byggsatser i olika storlekar och med olika svårighetsgrad. Med vår brio byggsats kan du och ditt barn sätta sig ner tillsammans och klura ut hur allt ska sitta ihop, ett kul och lärorikt sätt att väcka kreativiteten hos ert barn. Eftersom det förekommer smådelar så rekommenderar vi på Lekmer.se dessa produkterna till de lite äldre barnen.

Här kan du hitta många olika varianter av byggsatser åt dina barn. Välj mellan den väldigt populära Brio builder activity set eller bland våra olika paket från populära Meccano. Alla våra byggsatser är alltid noga utvalda och kvalitetstestade. Barn är fulla av fantasi och kreativitet och med dessa produkter kan ni verkligen ta till vara på det på ett kul och lärorikt sätt! I de olika paketen hittar ni färgglada kombinationer av delar och verktyg i olika material och utformning som är lätta och roliga att sätta ihop. Endast ditt barns fantasi kan sätta gränser för hur stora eller avancerade projekt som ska göras. Givetvis är produkterna tillverkade utan några giftiga plaster.

Modellbygge är så mycket mer än att bara sätta ihop olika delar, det kräver planering, kreativitet och en gnutta tålamod. Engagera dig och ditt barn i en bygglek och lär dig av ditt barn. Låt barnet förklara och visa sina skapelser för dig och uppmuntra till mer lek! Med våra byggsatser kan barnen få skapa sina egna äventyr och historier på ett kul och utmanande vis samtidigt som de tränar sin öga till hand koordination. Ett perfekt sätt för barn att få utlopp för sin outtömliga fantasi! Vi använder oss endast av seriösa och kända tillverkare som BRIO och Meccano för högsta möjliga kvalitet.

Köp er byggsats på nätet hos Lekmer.se för snabb och säker leverans. Vårt stora och varierande sortiment av byggsatser utlovar massvis med lek och skoj för dig och dina barn.