Babydockor

Sida 1 / 1

Babydockor/Bebisdockor

Många barn tycker att det är roligt att leka med olika dockor. En del är extra omtyckta och blir snabbt favoriten. Dockorna kan få våra barn att känna igen sig i sitt eget liv. Om ditt barn gillar att bada i badkaret, som många barn gör, då kanske det passar med en fin baddocka som är iklädd en badrock och små söta nalleöron.

Det är bra och praktiskt med dockor som kan byta utseende regelbundet. Det kan du till exempel göra genom att byta dockkläder. Det leder till att ditt barn tycker att dockan är spännande under en längre tid än om den alltid såg likadan ut. Dockor som är baserade på karaktärer som är kända för barnet är ofta mycket omtyckta. Det kan vara karaktärer som ni läser om eller karaktärer som ni ser på film. En av de allra populäraste figurerna är Pippi Långstrump som nästan alla barn i Sverige känner igen och kan relatera till. En fin Pippidocka är alltid en omtyckt leksak som även passar utmärkt som en liten present till ett barn du tycker om.

Den välkända internationella fotografen Anne Geddes har fotograferat barn över hela världen. Hon är känd för att klä upp barnen i söta maskeraddräkter, ofta baserade på djur- och naturteman. Nu kan du köpa en Anne Geddes docka som är en kopia av hennes fotografier. Det är vanligtvis en mjuk docka, som är en blandning mellan vanliga dockor och en nallebjörn. Har du ett barn som är lite äldre, då kanske det skulle passa med en sminkdocka. Barn tycker som sagt att det är roligt att kunna förändra utseendet på sina leksaker, och en docka som de kan sminka är ett perfekt och roligt sätt att göra det på.

När du vill ha en docka som passar ditt barn perfekt, kom och se sortimentet hos Lekmer.se. Det finns många olika dockor till alla barn, oavsett vad de har för smak. Beställ docka online och få den levererad utan dröjsmål.