Dockskåp & dockskåpstillbehör

Lundby Elmix

Pris från 99 kr 99 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 4

Dockskåp & dockskåps-tillbehör

Ett Dockhus är en mycket utvecklande och inspirerande leksak för barn Här får man inreda, möblera om, fantisera och rollspela i all oändlighet, något som är mycket bra för fantasin. Hos Lekmer.se har vi både olika dockskåp, ett stort urval när det gäller inredning och naturligtvis också dockor, allt för att ditt barn lätt ska kunna skapa sig sin egen lilla fantasivärld.

I vårt sortiment finns massor av möbler till Lundby dockhus och andra dockskåp. Här kan man välja mellan alla typer av inredning till dockskåp. Det finns badrum, soffor, fåtöljer, kök, lampor och mycket mer. Naturligtvis måste också någon bo i dockskåpet, därför har vi flera olika dockskåpsdockor som man kan skapa sin egna lilla familj av. Låt dockorna sedan sjunka ned i en fin plyschsoffa eller äta middag i sitt kök i modern design. Allt är möjligt med vårt breda sortiment av dockskåpstillbehör. Det går att köpa både hela set av våra dockmöbler eller enskilda möbler. Meningen är att man själv ska kunna inreda helt efter eget tycker och smak. Kanske ska det se ut precis som hemma eller på något helt annat sätt? Bara fantasin sätter gränserna.

Hos oss hittar du flera olika modeller av dockhus. Bland annat kan du välja mellan dockhus i trä eller elektriskt dockskåp. Våra dockskåp är gjorda för att stimulera till lek och låter barnen flytta runt och inreda helt efter eget huvud. På Lekmer.se ser vi till att ha säkra leksaker av god kvalitet för att ditt barn ska kunna leka på ett tryggt sätt. Ett dockhus är en bra och pedagogisk leksak som låter barnen få imitera vuxenvärlden och utvecklas. Det stimulerar också fantasin och inbjuder till många spännande lekar. Man vet aldrig vad som kan hända i dockskåpsvärlden, kanske kommer det en dinosaur på besök en vacker dag?

På Lekmer.se hittar du dockskåp på nätet. Vi har också massor av olika möbler och dockor som kan bo i dockskåpet. Välkommen att botanisera i vårt sortiment och hitta massor av spännande saker för dockskåp.