Dockvagnar

Gör ditt barns lekstund ännu mer underbar och givande med dockor, docksängar och en fin dockvagn. En docksäng är ett måste när dockorna flyttar in hemma. För att dockorna ska kunna följa med på äventyr så behövs en dockvagn. Dockor och gosedjur är ofta ett litet barns allra bästa vänner och det är ju naturligt att barnet önskar sig en dockvagn till sin docka. Dockvagnen är kul att använda inne i hemmet men även att ta med sig ut på en riktig promenad. Barn älskar att göra som de vuxna och att gå med promenad med sin docka eller gosedjur i vagnen samtidigt som exempelvis ett syskon ligger i sin vagn är en fanatisk upplevelse.

Dockvagnen passar till små dockor, nallar och andra gosedjur. Rollekar är toppen och vad är bättre än att leka med roliga tillbehör. Var beredd på att det kommer att bli svårt att slita sig från dockvagnen och se fram emot flera timmar med lek. Lek är barns sysselsättning och är inte bara en form av underhållning utan också en mycket viktig del av den personliga utvecklingen.

Dockvagnen är en gammal leksak som tidigare tillverkades i trä. Idag finns dockvagnar i metall och tyg men även traditionella i trä. Dockvagnar är en leksak som aldrig blir omodern. Hos oss på Lekmer.se hittar du olika typer av vagnar från paraplysulky till kombivagnar och joggningsvagnar. Allt för den moderna leken. Vi har ett brett utbud med vagnar från tillverkaren Stoy.

Barn har ofta en stor förkärlek och nyfikenhet på andra barn vilket är en orsak till att de älskar att leka med dockor, mjuka djur och dockvagnar. Pojkar och flickor tränar från tidig ålder på att pyssla om och känna omsorg till andra människor genom att sköta om dockor, nallar och andra gosedjur. Det finns även dockvagnar för tvillingar och fina dubbelvagnar.

Dockleksaker kan vara av stort intresse under många års tid. Leken med bebisdockan, nallen eller gosedjuret förvandlas i takt med att barnet utvecklas. Dockleksaker är bra för en rad olika områden för barnets utveckling såsom motorik, både grov och finmotorik och socialt engagemang. Äldre barn spelar upp vardagliga situationer och här blir dockvagnen en viktig komponent.

Det rekommenderas ofta att skaffa en babydocka som förbereslen inför ett nytt syskon. Barnet kan leva sig in rollen som storasyster eller storebror. Stoy har en vagn som efterliknar en riktigt vagn, något som är extra kul eftersom det går att matcha föräldrarnas riktiga vagn för syskonet. Vad kan vara mer spännande?

 

 

Sida 1 / 1

Dockvagnar & docksulky - i trä m.fl. material

En billig dockvagn är en självklar leksak för vilket barn som helst. Alla små härmar vad de lite äldre gör, så barn som ser sina föräldrar skjutsa runt småsyskon med barnvagn vill ju självklart också testa på detta. Så dockan blir det lilla barnet, och vagnen en liten kopia av pappas och mammas vagn. Hos Lekmer.se hittar du ett stort sortiment av dockvagnar i flera olika modeller och utförande.

Med ett stort utbud av dockvagnar har vi något för alla. Kanske älskar ditt barn designen hos en vintagevagn, och då kan vi självklart tillgodose det önskemålet. Kanske är det istället den moderna varianten av dockvagn som lockar, den som ser ut som en minikopia av föräldrarnas. Hos oss hittar ni vagnar av alla de slag, de traditionella av trä och de moderna tillverkade av metall och tyg. En del av våra vagnar har sittdelar som kan ställas in, så dockan både kan ligga ner och sitta upp, samt selar så dockan inte ramlar ut. Vi har också sulkys, där dockan kan sitta säkert, fastspänd i sin sele. Oavsett vilka dockvagnar ditt barn är intresserad av, finns här något som passar.

Alla vet vi hur oerhört viktigt det är med lek för en minnesvärd barndom och en sund utveckling. Hos Lekmer.se uppmuntrar vi all form av lek, och vill därför erbjuda ett stort sortiment av dockvagnar som passar alla behov. Letar ni till exempel efter en joggingvagn så hittar ni den hos oss. Vi har vagnar med tre hjul, anpassade för barnens lek. De är dessutom hopfällbara vilket gör det enkelt att ta med dem på resan. Söker ni istället efter en traditionell dockvagn i trä så har vi också ett stort utbud av dessa. En vagn tillverkad i trä passar bland annat bra som ""lära sig gå"" vagnar, då de är stabila och tåliga.

Hos Lekmer.se hittar ni ett stort utbud av Stoy dockvagn online. Vi har dockvagnar i ett stort antal modeller och färger att välja bland. Slå dig ner framför datorn med ditt barn, och välj och vraka i vårt stora sortiment.