Gunghästar & gungdjur

Sida 1 / 1

Gunghästar & Gungdjur

En riktig klassiker i barnrummet är den tidlösa gunghästen. Gunghästar fungerar inte bara utmärkt som en riktigt bra leksak och en rolig aktivitet för barnet, de är också diskreta och snygga delar av inredningen i ett barnrum. Tack vare kvaliteten på våra artiklar är köpet av en gunghäst till barn ofta en investering som räcker även till yngre syskon och framtida generationer.

Förr i tiden var det inte så mycket att välja på när det kom till gunghästar - det var relativt enkla i utförandet och en klassisk gunghäst i trä kunde man med dåtidens teknik inte modifiera särskilt mycket. Visst, det finns något fint och traditionellt i de enkla trähästarna. Idag finns det dock ett stort urval att gunghästar i olika färger, former och med speciella effekter som adderar till underhållningen. Varför inte ta en titt på en gunghäst med ljud? Eller en som håller en konstant hastighet när man väl har kommit igång med leken? Oavsett om du vill ha något extra eller bara en klassisk trähäst, hittar du det förmodligen hos Lekmer.se.

Låt ditt barns fantasi flöda fritt! Om ni behöver lite hjälp på traven är de innovativa och gulliga gunghästarna i vårt sortiment verkligen någonting att kika närmare på. Det finns bland annat "gunghästar" som liknar andra djur än bara hästar. I vårt sortiment kan du hitta elefant gungdjur eller ett gungdjur designat som en leopard eller ett lejon. En typ av lekdjur som blivit väldigt populär är Diinglis gunghäst som bland annat har en rolig giraff som ditt barn snabbt kommer bli vän med. Alla modeller är noggrant designade och har en mjuk och vänlig framtoning - precis som en vän ska ha!

På Lekmer.se finns ett stort sortiment av gunghästar, och andra typer av gungdjur i trä och andra material. Passa på att ge ditt barn en oförglömlig present och en ny vän som kan gå i arv till syskon.