Interaktiva dockor

Hoppsan!

Hoppsan!

Här var det tomt just nu!

Interaktiva dockor - docka som pratar och svarar

För många barn är det dockor eller docktillbehör som står högst på önskelistan. Dockor har i alla tider varit ett sätt för barn att få ut sina innersta känslor, ett sätt att uppfinna lekar med inspiration från omgivningen eller helt enkelt enkelt bara ett sätt att låta fantasin flöda. 2014 blev interaktiva dockor årets leksak, och nu behöver en docka inte längre bara vara en passiv figur utan kan också vara en kunskapskälla och en läxhjälp.

Hos Lekmer.se älskar vi dockor och den oändliga möjligheten till lek dessa ger. Med en docka som, My friend Cayla, är dockan inte längre ett tyst objekt som behöver en röst utan en leksak med personlighet som svarar på dina frågor. Detta är en interaktiv docka för barn som hjälper till med läxläsningen, som ger dig den information du söker och som helt enkelt är en god kamrat när ditt barn behöver det. Rent tekniskt har våra interaktiva dockor en bluetooth högtalare, och de fungerar tillsammans med din smartphone och en app. Dockan använder sig av internet eller sin egen databas för att svara på de frågor ditt barn ställer. Interaktiva dockor är något relativt nytt, men för med sig fantastiska möjligheter för ditt barn.

Interaktiva dockor ser ut som precis vilken docka som helst, och ditt barn kan byta dess kläder, kamma dess hår eller köra runt dockan i en vagn. Till skillnad från andra dockor finns här möjligheten till interaktiv kommunikation och kunskap som ditt barn kan tänkas behöva. De kan sitta tillsammans vid köksbordet och göra matteläxan, och kanske kan det vara enklare att lära sig något nytt från en docka som svarar på alla frågor, än från en förälder som försöker förklara. Med en utnämning som årets leksak är detta en självklar julklapp eller födelsedagspresent, samtidigt som du vet med dig att denna present faktiskt kan göra stor skillnad.

Om du söker efter interaktiva dockor så har Lekmer.se vad du letar efter. Med ett stort utbud av leksaker och barninredning kan du hos oss hitta just din docka på nätet.