Surfplattor

Hoppsan!

Hoppsan!

Här var det tomt just nu!

Surfplattor för barn

Idag har surfplattor tagit över som den mest populära leksak ett barn kan ha. Även om det kanske inte är en leksak i sig, är en barnsurfplatta ett oerhört bra verktyg för ditt barns utveckling och lärande, samtidigt som spelen som finns på plattan faktiskt gör den till en leksak. Hos Lekmer.se kan du lätt hitta en surfplatta som passar just ditt barns behov, samtidigt som du kan vara säker på att den tål lite tuffare tag.

I vårt stora utbud kan du som förälder till exempel hitta Kurio surfplatta. Denna platta har ett avtagbart tangentbord, vilket innebär att den passar alldeles utmärkt till läxor samtidigt som barnen också kan spela spel på den. Det avtagbara tangentbordet gör också att dessa surfplattor tar lite plats och är enkla att bära med sig. Från Kurio kommer också en annan variant av surfplatta, där en kamera låter dig styra sport-, och inlärnings-appar med hjälp av din kropp. Plattan har en 7-tumsskärm och ditt barn kan leka fram färdigheter inom matematik och annat. Med hjälp av surfplattor har ditt barn alla möjligheter att ta till sig kunskap på ett lekfullt och effektivt sätt.

Eftersom marknaden idag svämmar över av surfplattor av alla de slag vill vi på Lekmer.se kunna erbjuda er en platta för barn. Enheter som är anpassade för barns ivriga, och ibland kladdiga, små fingrar, och plattor som överlever om de råkar åka i golvet en, eller två gånger. Söker du efter en svart surfplatta anpassad för skolarbete och läxläsning, men också lek och underhållning, då kan Lekmer.se hjälpa dig. Söker du istället efter en enhet som inriktar sig lite mer på lek, som har tillgång till Google Play och internet, då har vi det också. Vi erbjuder snabba och driftsäkra plattor som dina barn kommer älska.

Letar du efter en surfplatta online kan du vända dig till oss hos Lekmer.se. Vi har ett stort utbud av surfplattor för dina barn, och svarar snabbt på eventuella frågor.