Interaktiva leksaker

Framtiden är här. Den kom för några år sedan då de första riktigt bra interaktiva leksakerna kom. Leksaks-utvecklingen har kommit otroligt långt sedan de första dockorna som stängde ögonen när man lade dem ner kom. Vi har upplevt Tamagotchin och vi har förundrats över Furbys. Nu har vi kommit ännu längre. Klicka runt bland interaktiva mjukisar från Wagalong, Furby, FurReal Friends, Animagic och Xeno. Interaktiva spel från Magic Jinn, robotar och robotdjur från Teksta och Robofish och surfplattor från Kurio.

Här hittar du framtidens framtida leksaker.
Sida 1 / 1

Interaktiva leksaker

I leksaksbranschen lanseras det ibland en leksak som är olik från allt annat som någon någonsin har sett. Som revolutionerar marknaden för all framtid. Som har något speciellt som ingen annan leksak ännu har haft. Framtiden är här och vi presenterar – De interaktiva leksakerna!

Nästan alla minns väl hur galet populär det interaktiva robotmjukisdjuret Furby och det digitala husdjuret Tamagotchi blev när de lanserades under 90-talet? De interaktiva leksakerna tog barnen med storm och var en banbrytare på leksaksmarknaden. Furby blev kvickt väldigt populär bland barnen när den lanserades 1998 och såldes i många många exemplar - närmare bestämt 40 miljoner. År 2012 nylanserades en uppdaterad version av Furby och barnen fick återigen upp ögonen för den interaktiva leksaken.

Vi har ett stort utbud av interaktiva leksaker

Vi på Lekmer tycker att robotleksaker, interaktiva, tekniska och elektroniska leksaker är otroligt spännande! Hos oss hittar du bland annat interaktiva mjukisar från Wagalong, Furby, FurReal Friends, Animagic och Xeno. Interaktiva spel från Magic Jinn, robotar och robotdjur från Teksta och Robofish och surfplattor från Kurio.

Interaktiva leksaker är inte bara roliga för barnen utan är även utvecklande för dem att leka med. Leksakerna har många fördelar och genom att leka interaktivt tränar barnen inte bara sin kommunikation och koordination. De övar också på sitt språk, utvecklar minnet och sin kreativitet. Genom de interaktiva leksakerna får barnen möjlighet att utvecklas på ett roligt och kreativt sätt.

Interaktiva leksaker = moderna leksaker

Interaktiva leksaker är så mycket mer än vanliga traditionella leksaker. Många av de batteridrivna leksakerna rör sig, pratar, lyser och låter på olika sätt vilket många barn uppskattar och tycker är roligt. Interaktiva leksaker är helt enkelt leksaker som barnet kan interagera med på ett eller annat sätt. Så ta dig en titt bland våra interaktiva, tekniska och elektroniska leksaker. Du hittar med säkerhet något som passar för just ditt barn!