Julkalendrar & adventskalendrar

Nedräkningen kan börja!

24 luckor med lika många överraskningar ska öppnas. Kalendrar minns vi alla från barndomen och alla har sin favorit. På Lekmer.se hittar du ett brett sortiment av kalendrar från älskade karaktärer som Playmobil, Disney Princess och BRIO. Vi har något för barn i alla åldrar.

Försök att hålla tassarna borta från morgondagens lucka!
Sida 1 / 1

Julkalendrar och adventskalendrar 2018 för barn

Adventskalendern är en tradition lika viktig som julgranen, tomten och paketen. Det blir inte riktigt jul om man inte får bygga upp förväntningen genom att räkna ner dagarna i december. Många förknippar dock adventskalendern med radio och tv, men det är så mycket mer än så. Finns det någon bättre start på en morgon än att få öppna upp en ny lucka i sin julkalender? Nöjet med en adventskalender försvinner inte med åren, den magiska känslan varje morgon vid lucköppningen finns kvar, både som barn och som vuxen.

Hos oss på Lekmer kan du beställa en mängd olika julkalendrar – många med tema från barnens favoritleksaker och figurer. Beställ en julkalender direkt på nätet om du vill ha något unikt som bygger upp stämningen till den kanske viktigaste dagen på året i barnens kalender, julafton.

Julkalendrar med Lego

Några av de mest populära adventskalendrarna produceras av Lego. Här hittar du inte bara en bild eller liknande bakom luckorna; där gömmer sig riktiga legofigurer. Barnen får en present alla 24 dagar fram till julafton. Under den magiska månaden december så får barnen mycket spring i benen, speciellt på morgonen när det är dags att öppna nästa lucka i sin egna julkalender.

Legokalendrarna kommer i olika utförande och du kan välja den som passar bäst. I Star Wars-kalendern till exempel hittar du rymdskepp och figurer från filmen och i Lego City-kalendern hittar du figurer och hjälpmedel som ska hjälpa tomten få loss sin släde som kört fast i snön. Kommer du att vara den som hjälper tomten rädda julen? Samla på dig det du behöver i din adventskalender 2017!

De här är adventskalendrarnas Rolls Royce.

Andra populära adventskalendrar

Vi har en rad andra julkalendrar som går hem hos barnen. Vad sägs till exempel om att följa Blixten McQueen och de andra från Bilar-filmerna fram till jul? Eller du kanske längtar efter att följa Barbie och samla på dig Barbiekläder och häftiga prylar varje dag till julafton?

Förutom dessa finns julkalendrar från Mumin, Littlest Pet Shop och Spider Man.

Kom ihåg – Julkalendrar är magi

Julkalendrar är tomten som kommer varje dag, det är överraskningar och glädje, det är skapande av minnen och en resa i nostalgi, det är allt som hör julen därtill. Med allt vi har att erbjuda på Lekmer kommer du garanterat att hitta en kalender som passar barn i alla åldrar, vuxna som fortfarande tror på tomten och en kalender som kan skapa den rätta magiska stämningen inför jul. Våra julkalendrar 2017 ger både lek och spänning så ta en titt på vårt stora utbud av marknadens bästa produkter med nedräkning inför julen. Roliga och högkvalitativa julkalendrar 2017 – bara fantasin sätter gränser.

Så innan julen drar igång, med allt vad det innebär, beställ din julkalender 2017 här. Den kommer att hjälpa barnen i väntan på den magiska dagen i december, julafton.