Leklera

Sida 1 / 1

Leklera

Vill du ge ditt barn något riktigt fint? Leklera är en populär present för många barn, oavsett ålder. Sätt dig ned med ditt barn och leta fram ett roligt lekleraset som passar er, här på Lekmer.se har vi flera stycken. Kanske kan ni skapa små figurer tillsammans? Hos oss hittar du allt en småbarnsfamilj behöver för både vardagslivet och helgnöjet.

Inom kategorin leklera är nog Play-Doh lera den mest kända. Idén är enkel och genial - det är en fast klump av mjuk färgglad lera som går att forma som man vill. Vad sägs om att göra en egen gubbe, ett litet hus eller en katt? I vårt sortiment kan du hitta både små förpackningar med leklera och stora set som det nästan går att skapa en hel stad av. Vissa av lerorna har även speciella effekter, som till exempel Sands alive där materialet kan lysa i mörkret. Den familj som har flera små lerfantaster hemma kan investera i en riktigt stor bunke med lera, då vet man att man har tillräckligt för lång tid framöver.

Småbarn tycker om att upptäcka och undersöka saker, det känner nog alla småbarnsföräldrar igen. Bjud in ditt barn till den stora kladdiga världen av pyssellera, så vet du att ditt barn alltid har något roligt att klämma och känna på. Förutom att det övar upp finmotoriken i fingrarna är det även ett smart sätt att uppmuntra kreativiteten hos de små - sätt dig ned och skapa med lera tillsammans med ditt barn för att främja fantasin. Här på Lekmer.se har vi leklera i många olika varianter, kolla själv! Gemensamt för alla våra leror är att de är helt säkra och giftfria.

Vi på Lekmer.se håller oss med lera online för vi vet hur stort behovet av leklera kan vara i småbarnsfamiljer. Shoppa enkelt hos oss, vi finns här för alla familjer!