Pärlor & pärlplattor

Sida 1 / 2

Pärlor och pärlplattor i olika mönster

Att ha möjlighet att bygga och forma färgglada projekt är oerhört utvecklande för ett barn. Det stärker kreativiteten och fantasin, en effekt som många gånger varar ända in i vuxenlivet. Hos Lekmer.se förstår vi vikten av lek som är utvecklande på olika vis och har av den anledningen ett stort sortiment av pärlor i flera glada färger. Vi har också pärlplattor så ditt barn har något att bygga alla sina fantastiska konstverk på.

I vårt sortiment hittar ni flera pärlset med kombinationen platta och pärlor, men också olika set med enbart pärlor i olika färger. Vad som är så fantastiskt med detta pyssel är att det är något som ni kan njuta av båda två, vuxen som barn, samtidigt som ni får en mysig och rogivande stund tillsammans. Eller varför inte pärla tillsammans hela familjen? Kanske är det en regnig och tråkig söndag, vad kan då passa bättre än att ha hela familjen samlad runt köksbordet? Om det är en pärlplatta till barn du söker efter behöver du inte leta längre. Titta bara in hos oss på Lekmer.se så hjälper vi dig att hitta det du behöver.

Det finns flera olika sorters roliga pyssel man kan göra när man pärlar. Kanske är det tillverkningen av armband och halsband som är mest spännande. Att pärla ett armband är inte något som behöver vara speciellt svårt eller ta lång tid, framförallt inte när man har övat lite. I vårt sortiment hittar ni dessutom pärlor med bokstäver, vilka gör det möjligt att omvandla pysslandet till något helt annat. Plötsligt har ni en rolig och annorlunda lektion i att läsa och skriva istället. Att pyssla med barn är nog något av det roligaste som finns, låt oss hjälpa er att ta vara på stunderna.

Det är enkelt att handla hos Lekmer.se. Vi erbjuder trygg nätshopping med ett stort utbud av pärlset och andra tillbehör. Bland annat kan du hitta varumärket Hama hos oss, de har pärlor för både stora och små.