Pysselset & pyssellådor

Sida 1 / 1

Pysselset & pyssellådor - Kul barnpyssel

Barn älskar att pyssla och vi på Lekmer.se vet att barn som får skapa med händerna utvecklas positivt. Hos oss hittar ni barnpyssel som tilltalar både barn och föräldrar. Pyssel kan sysselsätta barnen långa stunder och samtidigt påverkas deras finmotorik på ett sätt som de kommer att ha nytta av i framtiden. Ta del av vårt stora sortiment där ni hittar något för barn i alla åldrar.

Ett färdigt kit med pyssel passar att ta fram stunder då det annars kan vara lite långsamt. I vårt varierade sortiment finns bland annat julpyssel som är perfekt för barn som vill tillverka presenter och dekorationer. För resor passar det ypperligt med en pysselbok som är lätt att ta med. Med pyssel känns resan på tåg eller ombord på flygplan inte lika lång och tråkig. Olika ritset i lämplig storlek är bra att ha med när ni är på resande fot. Ett roligt tips är de smarta seten med färgpennor och till exempel en väska, pennskrin eller mjukisdjur som barnen själva målar i de färger de vill. Självklart är alla färger i våra kit giftfria.

Det finns pyssel som barn i alla tider har varit intresserade av. Ett exempel är smyckestillverkning som brukar roa alla barn. Hos oss hittar ni många härliga set där barnen kan släppa loss sin kreativa ådra och åstadkomma en rad härliga smycken både till sig själva och för att ge bort i present. Med våra set Weavy loops kan de lite större barnen designa sina egna accessoarer. Här finns allt som behövs till att knyta armband, hårband och nyckelringar. Bara fantasin kan sätta gränser för vad barnen kan tillverka. Denna typ av aktivitet passar fint att göra tillsammans med vuxna.

Pyssel är en viktig del i barndomen och alla barn älskar att pyssla. Ett stort urval av pysselmaterial hittar ni hos Lekmer.se och vi har produkter för barn i alla åldrar.