Rittavlor & projektorer

Sida 1 / 1

Projektorer och rittavlor för barn

På Lekmer.se har vi ett stort antal produkter som är anpassade för familjen och framförallt barn, där ibland barnstaffli och projektorer som är kul för barn som vill rita eller måla. Dessa produkter hjälper barnet att utveckla sin kreativitet samtidigt som barnet har roligt. Produkterna kommer i många olika utföranden, bland annat med motiv från Star Wars, Mumin och Disneys Frozen.

I vårt stora sortiment av rittavlor & projektorer har vi något för alla barn. Produkterna kommer i många olika former. Vi har ritbord för barn som ger barnet en stor yta att rita och måla på, borden är anpassade för barn från 3 år. Om du letar efter ett bordsstaffli till barnet så har vi ett brett sortiment av modeller som kommer i många olika utföranden, bland annat med motiv från Star Wars, Mumin och Disneys Frozen. Dessa produkter hjälper barnen att utveckla sin kreativitet samtidigt som de har roligt. Vi har även ett antal olika projektorer med olika motiv, däribland Spindelmannen Disney Pixar Cars och Disney Frozen. Projektorerna går att kombinera som nattlampa och bildprojektor.

I vårt stora sortiment av leksaker, möbler och projektorer har vi även en projektorlampa om du letar efter det. Dessa lampor för barn från Philips kommer med ett antal olika motiv. Det unika med produkterna är att om man vrider på något av filmhjulen på lampan så projicerar lampan olika berättelser i taket i barnets rum, det kommer med största säkerhet att fullkomligt trollbinda barnet. Lampan går även att kombinera som nattlampa och drivs av batterier. Vi har även i vårt sortiment olika pysselset, ett av dem kommer med motiv från populära Minions och inkluderar även bord och stol. Vi har också ett set där barnet kan skapa en egen nyckelkedja med Disney Violetta.

Lekmer.se är platsen för dig som vill köpa pyssel online. Vi har ett gediget sortiment med många olika produkter som till exempel, rittavlor, pysselset och projektorer. Vi har snabba leveranser och god service.