Leksaksfigurer & lekset

Här har vi allt - klassiska filmhjältar och nya favoriter. Vi på Lekmer.se skulle bli förvånade om du inte kände igen minst en handfull av de figurerna du hittar här. Många av de älskade figurerna kommer i lekset där en liten bit av deras miljö eller tillbehör medföljer och bidrar till leken.

För att bara nämna några av alla figurer vi har så kan vi stoltsera med bland andra Trolls, Spiderman, Batman, Mumin, Powerpuff Girls, Paw patrol och Pokémon.

Dessa leksaksfigurer stimulerar fantasin och leken, både om man leker ensam eller flera tillsammans. Ett fantastiskt tillfälle för barn att träna på att leka i grupp.

Den här sortens leksaksfigurer har funnits väldigt länge och kommer garanterat att fortsätta att finnas.

Klicka, beställ och LEK!
Sida 1 / 6

Leksaksfigurer & Lekset

Letar du efter en leksaksbil att ge bort i present? Grattis, det är något som gått hem i alla tider, men du har tyvärr bara kommit halvvägs. Det finns väldigt många typer av bilar och funktioner att välja mellan.

Men misströsta inte. Vi ska försöka strukturera upp vad du har att välja mellan.

Typer av leksaksbilar

Klassiska leksaksbilar: Det här är vad den med några år på nacken tänker som ”leksaksbil”. Ofta är de realistiskt utformade miniatyrvarianter av riktiga bilar.

Dra bakåt och kör: Nästa steg bland leksaksbilarna är de som man drar bakåt på golvet, en fjäder dras upp, och sticker iväg när man släpper. Numera kan de ha mer funktioner än så. Vissa har motorljud, skakar och kan till och med släppa ifrån sig avgaser i form av vattenånga.

”Bilar”-bilar: En storsäljare idag är bilar från filmen med filmen från samma namn. Blixten McQueen och hans vänner är ett säkert köp till de mindre barnen.

Bilset med garage: En variant som alltid är uppskattad är ett paket med olika bilar och medföljande garage. Dessa finns i många varianter och finns i kompletta set med SOS-utryckningsfordon som ambulanser, polisbilar och brandbilar.

Radiostyrda bilar: För de äldre barnen är radiostyrda bilar en favorit. De, om vi ska vara riktigt ärliga, blir man aldrig för gammal för.

Bobby Car: Sedan början av 1970-talet har Bobby Car varit en av den mest populära bilen barn kan sitta och köra runt på. Här kan du beställa en rad Bobby Car-modeller. Förutom den röda klassikern finns Bobby Car Polisbil, Bobby Car Skoskydd, Bobby Car Hello Kitty, Bobby Car Styrstång, Bobby Car Motorcykel, Bobby Car Porsche och många, många fler.

Andra leksaksfordon

Nu har vi bara avhandlat bilar, men här finns såklart mer än så. Du kan köpa arbetsfordon, traktorer, träjärnvägar, helikoptrar, segelbåtar, motorbåtar och flygplan. Ja, egentligen vad som helst som rör sig framåt på marken, i luften eller på vatten.

Actionfigurer – Från Toy Story till Batman

Actionfigurer kan uppfattas som en ny typ av leksak, men tänker man efter så har alla – i alla generationer – lekt med actionfigurer. Farfar gjorde det med tennsoldater, pappa med Big Jim, He-Man eller Star Wars och idag finns ett stort utbud av både nya och klassiska figurer.

Leken är mycket densamma som den var förr. Barnet skapar en fantasivärld som figurerna får utforska. Figurerna interagerar med varandra och de utgör en väldigt bra grund för lek tillsammans med andra barn.

Actionfigurer ser inte bara tuffa ut – de är samtidigt bra, utvecklande och fantasieggande leksaker.

Köp Actionfigurer genom Lekmer

Vi har ett brett utbud av actionfigurer – produkter för de allra minsta till de större. Ofta är det figurer från filmens, böckernas och serietidningarnas värld. Hjälten ska rädda människor och djur, ibland hela världen och mänskligheten från undergång.

När barn känner igen figurerna kan de lätt inspireras från böckerna och filmerna och rolig lek kan starta direkt. Säg, till exempel, att din dotter gillar Toy Story. Då kommer Woody, Buzz Lightyear eller någon annan karaktär vara den perfekta presenten.

Vårt utbud

Hos Lekmer hittar du bland annat Superman (Stålmannen), Spider-Man (Spindelmannen), Batman (Läderlappen) Star Wars (Starwars), Hulken, Transformers, Pirates of the Caribbean, Cars, Planet 51, Ben 10 Alien Force, Bakugan, Power Rangers och Biker Mice.

Och nu har vi bara skrapat lite på ytan. Titta igenom vårt utbud och du kommer hitta ditt barns personliga favorit.