Maskeradkläder & utklädnad

Maskerad eller temakalas? På Lekmer.se älskar vi att klä ut oss.

Det är få saker som är så imponerade som ett barns förmåga att fantisera och hitta på drömvärldar. Vi tror att det enda vi kan tillföra en sådan drömvärld är utklädningskläderna. Sätta lite guldkant på leken helt enkelt.

En prinsessa blir extra mycket prinsessa med en tiara och en doktor blir extra mycket doktor med ett stetoskop i handen. Så vare sig om det är en Pippi Långstrump, Disney’s Frozens Elsa eller Anna eller Batman som ska in i drömvärlden så har vi sakerna för guldkanten. Kanske har du den perfekta kostymen men behöver komplettera med ett svärd, en peruk eller en tiara. Då hjälper vi dig mer än gärna!

Låt fantasin flöda!

Joker Spindel Set

Pris från 79 kr 79 kr
Läs mer Till kassan

Joker Lysande Pumpa

Pris från 179 kr 179 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 2

Maskeradkläder & utklädnad

Vill du skapa ett unikt och roligt barnkalas eller skapa en kul fest för barnen är maskerad ett givet tema. Vem gillar inte att klä ut sig till pirat, jungfru, riddare eller häxa?

Här på Lekmer hittar du alla möjliga utklädnader och kostymer, och det behöver såklart inte vara maskerad för att använda maskeradkläder. Att smyga runt i trädgården eller i kvarteret iklädd Spidermandräkt eller som en storslagen trollkarl är roligt för alla barn.

Utbud av utklädningskläder

För att se hela utbudet av maskeradkläder rekommenderar vi att du tittar igenom våra produkter, men låt oss nämna några storsäljare bland våra maskeraddräkter som tycks gå hem överallt.

För de små barnen har vi poliskläder i miniatyr, Spindelmannenkostymer och Astrid Lindgren-karaktärer som Pippi och Emil i Lönneberga. De lite äldre barnen brukar tycka om maskeradkläder som prinsesskläder och andra sagofigurer som feer, änglar och älvor, häxor och pirater.

Men som sagt, nu har vi bara tagit upp några exempel på vad vi kan erbjuda när det gäller utklädnad för barn. Titta in i butiken för att ta del av hela vårt sortiment av maskeraddräkter.

Tillbehör till maskeraden

Har du redan en maskeraddräkt men söker det där lilla extra har vi en hel del tillbehör till din utklädnad. En pirat behöver ett svärd eller krok, en riddare behöver en hjälm eller sköld och en polis behöver en pistol och en stoppskylt – allt för att göra maskeraddräkten komplett.

Du hittar också färg för ansiktsmålning, vilket kan vara en rolig produkt i sig. Varför inte måla alla barn på ett kalas eller ladda upp inför en landskamp i fotboll med ett blå-gult ansikte?

Tillbehören till våra maskeraddräkter kommer garanterat att sätta pricken över i:et för vilken utklädnad du än väljer till ditt barn. Det är som man säger – det är detaljerna som gör det och vi har dem.