Musikinstrument

Djeco 3 Träinstrument

Pris från 249 kr 249 kr
Läs mer Till kassan

B Toys Meowsic Keyboard

Pris från 599 kr 599 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 2

Barninstrument

Väck spelglädjen i dina barn med musikinstrument från Lekmer.se. Hos oss finner du ett rikt urval av roliga instrument för barn i olika åldrar. Barnpiano, trumset eller gitarrer, vi har instrument som ger dina barn chansen att jamma tillsammans eller var för sig. Gör musik till en naturlig del av barnens vardag och ta en titt på våra barnmusikinstrument på en gång!

På Lekmer.se finner du gitarrer, pianon och olika slagverk till dina barn. Vi har ett brett utbud av musikinstrument i olika färger och storlekar, allt för att du ska hitta ett passande instrument till just ditt barn. Musik ska som bekant byggas utav glädje och därför tycker vi på Lekmer.se att det är viktigt att våra produkter håller en hög kvalitet samtidigt som de är sköna att vila ögonen på. Våra gitarrer är finns i trä och plast och finns i storlekar från 53 till 80 cm i höjd. Hos oss är det därför möjligt att hitta en barngitarr till barn i åldrarna 4 till 12 år. Ett barnpiano för de allra minsta eller en elgitarr till de något äldre, hos oss finner du musikinstrument till hela barnaskaran.

Hos Lekmer.se ger vi dig möjligheten främja kreativiteten hos dina barn. Vårt utbud av instrument för barn är brett och våra produkter är både snygga, säkra och pedagogiska. Med exempelvis en pianokonsol från Lekmer.se kan ditt barn ta sina första trevande tangenttryck mot ett liv fyllt av musik. Flera av våra keyboards har förinspelade rytmer och melodier som gör att barnen på ett lustfyllt sätt kan lära sig instrumentet och ta sina första ackord! Ska ditt barn börja med musikundervisning är våra gitarrer för de större barnen perfekta som första gitarr. Med ett musikinstrument från Lekmer.se kan du förbereda ditt barn på en musicerande vardag och fritid!

Eftersom Lekmer.se är leksaksbutiken på nätet gör vi det enkelt för dig som förälder att beställa musikinstrument online. Vi värdesätter hög tillgänglighet, snabba leveranser, god service och trygga säkra populära musikinstrument.