Musik & barninstrument

Det här är något Lekmer.se brinner lite extra för - Musik! Livet utan musik är ett liv utan musik, så enkelt är det med den saken. Skämt åsido så är musik så mycket mer än ljudvågor från ett instrument, människan har i alla tider samlats kring rytmer och sång. Det har varit en naturlig samlingsplats för oss och i förlängningen har vi fått The Beatles, Nina Simone och Katy Perry. Inte så tokigt kanske. Musik är lika utvecklande som roligt. Ditt barn lär sig hålla takten och kanske musicera tillsammans med andra barn.

På Lekmer.se hittar du det mesta för att starta en musikkarriär. Vi har gitarrer, trummor, mikrofoner, dansmattor och för de yngsta finns små Diinglisar från Teddykompaniet som vaggar de minsta till sömn med fina melodier. En blivande virtuous kanske startar med xylofon från BRIO eller en färgglad gitarr från Kids Concept.

Investera i lite härliga rytmer och toner - och gör det gärna tillsammans med ditt barn.

Familjebandet startar NU!

B Toys Woofer Gitarr

Pris från 599 kr 599 kr
Läs mer Till kassan

B Toys Meowsic Keyboard

Pris från 599 kr 599 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 2

Musikinstrument för barn - Instrument

Ett barn med en maracas i hand behöver inte vara allas föräldrars favorit. Men barn älskar musikinstrument, så varför inte plocka fram dem ibland. Dessutom är musik väldigt utvecklande. Att få leka med ton och rytm öppnar dörren till helt nya världar för barn i alla åldrar.

Så vill du ha din egen Gene Krupa, Angus Young, eller Robert Wells därhemma, titta runt bland våra musikinstrument för barn och beställ direkt på nätet. De är så roliga att använda att du måste låta barnen spela från gång till annan.

Utbud av musikinstrument för barn

För de allra minsta brukar enkla rytminstrument vara bäst. Maracas, skallror, tamburiner och bjällror är säkra köp till, säg, en ettåring. Med de instrumenten kan de närma sig musik genom rytmen, vilket är den första musikkomponenten man får en relation till.

För de lite äldre barnen har vi syntar, xylofoner, flöjtar och leksaksgitarrer. Med dem kan barnet närma sig melodierna i musiken och skapa sina egna trudelutter. Dessutom har vi digitala trumset som går hem i alla åldrar, ja, det kanske till och med är favoriten. Vem har inte närt en dröm om att bli trummis?

Till sist har vi en del sångutrustning: mikrofoner med stativ och mikrofoner som förstärker ljudet och lägger på effekter. Och skulle du köpa flera instrument kan ni starta ett band med hela familjen.

Frågan är bara vem som får äran att bli trummis.

Övriga produkter för musik och bild

Vill ni lyssna på musik, eller rent av spela in era framträdanden, har vi olika musikspelare och videokameror. Vi har barnstereos som klarar CD såväl som mp3 och mp4 samt roliga barnanpassade kameror.

För den perfekta showen, beställ en discolampa när ni är igång!