Barnpussel

Djeco Habitat duo Pussel

Pris från 99 kr 99 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 2

Barnpussel

I denna kategori kan du hitta barnpussel och golvpussel. Här finns pussel för alla åldrar med färgglada och roliga motiv, allt från bondgårdar till galaxer. Alla våra pussel är fint skurna och anpassade för olika åldersgrupper, vi har knoppussel för de allra minsta och vanligt skurna pussel för de lite äldre, allt för att täcka alla era nuvarande och kommande pusselbehov.

Vi erbjuder en stor variation av barnpussel i olika storlekar och av varierande svårighetsgrad i både trä och plast från tillverkare som Melissa & Doug, Micki och Disney's Frozen. Våra produkter är anpassade för alla åldrar och vi säljer allt från stora mjuka golvpussel och enkla pussel för små barn försedda med knoppar till till de lite mer avancerade och utmanande figursågade pusslen med fina motiv för de lite äldre. Våra populära storbitspussel är av högsta kvalité och blir genaste en succé hos våra små. Alla våra barnpussel är givetvis kvalitetssäkrade och fria från små bitar och giftiga plaster för att er lek ska bil så kul och trygg som möjligt.

Att lägga barnpussel är ett bra sätt för barn i alla åldrar att träna upp sitt logiska tänkande och sin öga/hand koordination. Alla våra pussel är utformade på ett pedagogiskt sätt så att ni kan kombinera lekande och lärande på samma gång, med allt från kubpussel med olika figurer till större motivpussel. Låt barnet bygga ihop en del av sin egen inredning till barnrummet med en pusselmatta eller sätt er ner och bygg ihop ett Bamsepussel tillsammans med ert barn så att det lär sig mer om Bamse och hans vänner. Vi på Lekmer.se använder oss bara av kända och seriösa tillverkare för er och ert barns skull.

Hos oss kan du räkna med snabb och säker leverans på barnpussel. Vi vill göra det så smidigt som möjligt för dig som kund. Så, köp ert barnpussel online på Lekmer.se!