Minikök & minispisar

Sida 1 / 1

Nästan på riktigt Kök & affär Leksaker online från Lekmer.se – leksaker på nätet.

Få saker är så spännande för barn som att imitera vuxna. Låt barnen bjuda in till kafferep i sitt egna kök och varför inte låta dem sköta handlingen själva i en egen leksaksaffär. Med allt från pannor, plastfrukter och muffinsformar finner du på Lekmer.se det mesta för ett barnkök. Våra produkter kommer i olika färger och ger dig möjlighet att utforma lekrummet efter just dina barns önskemål.

Visst är det trevligt att spendera tid med barnen i köket. Men handen på hjärtat kan det bli både kletigt och kännas lite otryggt att släppa lös de små i ett riktigt kök. På Lekmer.se gör vi det möjligt för er att flytta barnens lek till barnrummet med våra barnanpassade kök. Med en uppsjö av köksredskap för barn finns det alla möjligheter att tidigt väcka barnens bak- och matlagningsintresse. Hos Lekmer.se har vi sett till att du och ditt barn tillsammans kan välja ett barnkök i just er smak. De flesta av våra spisar och minikök är gjorda av trä och finns i flera färgskalor. Köket utrustar ni enkelt med något av våra matlagningssetet, matberedare och serviser.

Det allra bästa med ett kök för barn är att endast fantasin tillåts sätta gränserna. Med en leksaksspis från Lekmer.se kan ditt barn på ett avslappnat vis uppmuntras till att både baka och laga mat. För att enkelt utöka leken har vi även ett stort utbud av naturtrogen leksaksmat såsom sallad, frukter och pizzor i plast. Vårt urval av färger och design skapar möjligheter för barnköket på ett naturligt vis smälta in i och lyfta inredningen. Med en klassisk Brio spis kan ditt barn spendera många roliga stunder bland pannor, kastruller och kaffekannor och samtidigt bli professionell kock på nolltid!

Vi anser att det ska vara roligt och enkelt att handla leksakskök. På Lekmer.se gör vi det möjligt för dig att i lugn och ro tillsammans med ditt barn hitta det kök ni söker.