Minikök & minispisar

Barn vill gärna härma vuxna, och något de gärna vill göra är att hjälpa till att laga mat. Det brukar bli både kladdigt och godtyckligt där alla redskap i köket gärna ska användas. Men med varma plattor och heta ugnar är det mycket du som förälder måste passa så att inte olyckan är framme. Hos oss på Lekmer.se kan du nu låta ditt barn laga hur mycket mat som helst och på ett helt säkert sätt. Vi har ett stort sortiment av barnkök med allt från lyxigare modeller till minikök, allt för att du ska kunna hitta rätt till ditt barn. Våra leksakskök har förstås en storlek som passar barn, och dessutom har de ett utseende som är väldigt likt de riktiga köken. Våra kök kommer självklart med spis och vissa med ugn, vi har även små kök med massor av de verktyg som du själv använder i ett kök. Vi har också ett antal maträtter i plast som ytterligare förhöjer leken, och som barnet kan gå och shoppa med hjälp av vår kassaapparat. Vi har förstås inte bara hela kök utan även modeller med enbart spis och ugn, kokplattor, många olika verktyg som används i köket – perfekt om du vill kunna ta med en barnspis till sommarstugan. Kompletterat med diverse udda bestick och verktyg från det riktiga köket så kan det bli en mycket populär lekplats, där du kanske bjuds på en kaka till kaffet eller en smaskig lunch. Det kommer garanterat att roa om det är en regnig dag när gungandet och kurragömman utomhus får stå tillbaka. Med de tillbehör vi har till våra kök och alla maträtter som kan lagas kan barnen leka länge och intensivt. Men glöm inte bort att du kan låta barnen laga riktig mat i sitt egna kök! Varför inte låta barnet göra salladen till middagen i sitt kök eller bre mackorna till picknicken på stranden, det gör leken extra rolig att det blir riktig mat som kan serveras på leksakkökets porslin! Att leka kök är inte bara en rolig lek, det kan förena nytta med nöje där du lätt kan lära barnet vad som är nyttig och vad om är mindre bra att äta. Lägg grunden till en framtida kock eller kallskänka, eller bara ge kunskapen om matlagning och goda matvanor på ett roligt och lekfullt sätt. Med våra barnkök med tillbehör blir det nästan som på riktigt!
Sida 1 / 2

Leksaker - Minikök & Minispisar

Få saker är så spännande för barn som att imitera vuxna. Låt barnen bjuda in till kafferep i sitt egna kök och varför inte låta dem sköta handlingen själva i en egen leksaksaffär. Med allt från pannor, plastfrukter och muffinsformar finner du på Lekmer.se det mesta för ett barnkök. Våra produkter kommer i olika färger och ger dig möjlighet att utforma lekrummet efter just dina barns önskemål.

Visst är det trevligt att spendera tid med barnen i köket. Men handen på hjärtat kan det bli både kletigt och kännas lite otryggt att släppa lös de små i ett riktigt kök. På Lekmer.se gör vi det möjligt för er att flytta barnens lek till barnrummet med våra barnanpassade kök. Med en uppsjö av köksredskap för barn finns det alla möjligheter att tidigt väcka barnens bak- och matlagningsintresse. Hos Lekmer.se har vi sett till att du och ditt barn tillsammans kan välja ett barnkök i just er smak. De flesta av våra spisar och minikök är gjorda av trä och finns i flera färgskalor. Köket utrustar ni enkelt med något av våra matlagningssetet, matberedare och serviser.

Det allra bästa med ett kök för barn är att endast fantasin tillåts sätta gränserna. Med en leksaksspis från Lekmer.se kan ditt barn på ett avslappnat vis uppmuntras till att både baka och laga mat. För att enkelt utöka leken har vi även ett stort utbud av naturtrogen leksaksmat såsom sallad, frukter och pizzor i plast. Vårt urval av färger och design skapar möjligheter för barnköket på ett naturligt vis smälta in i och lyfta inredningen. Med en klassisk Brio spis kan ditt barn spendera många roliga stunder bland pannor, kastruller och kaffekannor och samtidigt bli professionell kock på nolltid!

Vi anser att det ska vara roligt och enkelt att handla leksakskök. På Lekmer.se gör vi det möjligt för dig att i lugn och ro tillsammans med ditt barn hitta det kök ni söker.