Familjespel

Peliko Blank

Pris från 199 kr 199 kr
Läs mer Till kassan

Peliko Cobra Paw

Pris från 199 kr 199 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 3

Familjespel

På Lekmer.se har vi ett stort antal roliga familjespel i vårt sortiment, här finns något för alla åldrar och smaker. Vi erbjuder allt från klassiska familjespel till de nyaste på marknaden. Här finns alla typer av spel, något för nostalgikern samt för den som vill prova på ngt nytt. Vårt utbud av spel passar perfekt att ha med sig på semestern, till högtider eller en härlig hemmakväll med familjen

I vårt stora sortiment har vi många brädspel som är väldigt spännande både för stora och för små. Ett populärt familjespel är Jakten på den försvunna diamanten. Det är ett spel för två till fem spelare i nästan alla åldrar. Familjespel passar väldigt bra då reglerna är lätta och spelet blir spännande för alla som deltar, både stora och små. De flesta av dessa spel är väldigt populära och har varit det under lång tid. Spelandet av dessa typer av spel är väldigt utbrett idag, det finns ett enormt utbud där det finns något för alla vilket gör det till en väldigt trevlig sak att umgås runt med familj och vänner.

Bland alla populära familjespel finns många klassiker, vissa har kommit i ny utgåva som passar små barn bättre, som till exempel ett av de mest klassiska spelen i Sverige nämligen Monopol Junior, jämfört med förlagan så är reglerna förenklade vilket gör att det kan spelas av hela familjen. En annan klassiker är Othello, spelet går ut på att du ska "fånga" motspelarens brickor och komma ut med flest brickor när spelet är över. Denna typ av spel tränar spelarna i ett mer strategiskt tänkande, vi har även många andra spel som bjuder in till stora utmaningar eller bara roliga stunder i vårt sortiment.

På Lekmer.se hittar du allt ifrån de mest populära familjespel till många av de klassiska spelen. Utbudet av familjespel uppdateras kontinuerligt. Det är enkelt att handla hos oss och vi har snabba leveranser med god service.