Sportutrustning

Jessica Samuelsson, Zlatan Ibrahimovic, ditt barn?

Alla börjar vi någonstans, första fotbollen, bandyklubban eller konståkningsskridskon. Att sporta ska vara kul tycker vi på Lekmer.se och därför har vi ett brett av sortiment för den som vill doppa tårna i idrottens värld. Barn lär sig att arbeta i grupp och får en fantastisk gemenskap inom fotbollen eller andra lagsporter. Andra barn hittar kärleken i pingisen. Även om det är just en fotboll från STIGA, skridskor från CMM eller en koncentrations-tränande Fidget Spinner så hittar du den hos oss på Lekmer.se.

Aktivera kroppen och knoppen med oss!

CCM Skridskor Svart

REA - Paketpris 40% Pris från 299 kr 499 kr
Läs mer Till kassan

CCM JetSpeed FT340 Hockeyskridsko Svart/Röd

REA - Paketpris 40% Pris från 359 kr 599 kr
Läs mer Till kassan

adidas Performance Messi 10 Benskydd

Pris från 179 kr 179 kr
Läs mer Till kassan

adidas Performance Telstar Benskydd Svart/Röd

Pris från 249 kr 249 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 2

Sportutrustning

Idrott är favoritleken för många barn. Åk till vilken skola som helst och se gruppen av barn likt en hjord elefanter jaga ut på skolgården när rasten börjar. Och när det är dags att gå in igen vill ingen riktigt lämna innebandy- basket- eller fotbollsplanen.

Men varför inte samlas kring sport efter skolan och på helger också? Här har vi alla artiklar som gör det möjligt.

Sport för barn – Alla tillbehör

Låt os börja med världens största sport – fotboll. Om du vill göra bakgården till Camp Nou kan du beställa fotbollsmål, fotbollar och till och med en hel uppblås fotbollsplan. Vi har också bollar med motiv från lag som Chelsea och Arsenal.

För den lilla basketspelaren har vi korgar och bollar för att gatan eller garageuppfarten ska kunna göras om till en basketplan.

Men den mest populära sporten, när vi talar om vad man spelar på gatan, är nog innebandy. En fördel är att det är så lätt att kasta ut ett par mål, böja sitt klubblad och snurra upp sina motståndare. När det kommer en bil lyfter man bort målen och efter ett par sekunder kan matchen dra igång igen.

Övriga idrottsartiklar

Letar du efter tillbehör för annan sport är chansen god att du hittar dem här. Vi har ett stort utbud för racketsport – pingis-, tennis- och badmintonracketar samt nät, bord och planer. Du kan också beställa bumeranger, frisbees och vollybollar.

Ja, för att sammanfatta det: Lekmer har allt inom sport för barn.