Rutschkanor

Sida 1 / 1

Utomhuslek Rutschanor Leksaker online från Lekmer.se – leksaker på nätet.

En barnrutschkana i hemmet är ofta ett uppskattat tillskott för leksugna barn. Hos Lekmer.se är vi glada att kunna erbjuda rutschkanor, som passar oavsett om du vill ha en mindre rutschkana som passar inomhus eller om du vill ha en större och tyngre variant för trädgården. Kanske är du ute efter en rutschkana där du kan koppla in vattenslangen och förvandla den till en vattenrutschkana när sommarvärmen slår till nästa gång?

Rutschkanor har sedan länge skapat mycket nöje för leksugna barn över hela världen. Det är utan tvekan en av de mest populära lekredskapen, som förgyller såväl lekplatser och badplatser som trädgårdar och barnrum. Här hos Lekmer.se hittar du rutschkanor för både inomhus- och utomhusbruk. Bara fantasin sätter gränserna! Är du ute efter en plastrutschkana, som du kan använda inomhus när det regnar och utomhus när solen skiner hittar du den hos oss. Men även om du är ute efter en mer stabil rutschkana i stål för trädgården har du kommit till rätt sida. Rutschkanorna finns i många olika färger, utföranden och storlekar. Med åklängder på mellan 90 och 180 centimeter har vi något för både de mindre och de lite större barnen.

Här hos Lekmer.se jobbar vi hårt för att erbjuda det bästa för dig och dina barn. Våra rutschkanor är givetvis utvecklade för att vara säkra för barnen och för att hålla så länge som möjligt. Detta för att det ska bli många roliga åkturer innan barnen hittar nya nöjen. Till exempel har en rutschkana för utomhuslek med UV-beständig plast och ett stativ som är behandlat för att vara slittåligt en längre hållbarhet. En rutschkana med Disneyfigurer är alltid kul att åka på för mindre barn, som har en hjälte från sagornas värld. Kolla in vårt mångsidiga sortiment och köp en rutschkana som är utsmyckad med barnets favoritfigur - en mycket uppskattad present!

Hos Lekmer.se kan du köpa rutschkanor från märken som exempelvis populära Smoby. Här finns ett komplett utbud av leksaker och vi sätter högt värde på snabb frakt, god service samt på produkter som är barnsäkra och av god kvalitet.