Snowracers & kälkar

Sida 1 / 1

Snowracers & Kälkar

En av de allra roligaste och populäraste aktiviteterna för barn i Sverige är att åka pulka. När det är en riktigt bra vinter med massa snö, då är det dags att införskaffa kälkar för säsongen. En barnkälke behöver vara anpassad så att ditt barn kan åka själv på ett säkert sätt. Hos Lekmer.se hittar du många olika i roliga och smarta utföranden.

Se upp i backen! Anledningen till att det är så populärt att åka med olika kälkar är på grund av att det går fort och är spännande. Om du har ett modigt barn som gillar fart och fläkt, då är exempelvis en Stiga snowracer ett perfekt och fartfyllt val. Lätt att dra upp för backen och med en välgenomtänkt snygg design. Till och med det minsta barnet kan följa med ut på snövandring och vinterutflykter med en anpassad pulka. En värmedyna och ett säkert dragsnöre gör pulkan perfekt för den lilla babyn att bli dragen i efter föräldrarna. Hos Lekmer.se hittar du olika pulkor och kälkar, både för små och större barn.

Många barn tycker att det är roligt att prova på lite olika tricks med sina snowracers. När du väljer vilken du ska köpa, ta en som har twin-tip skidor vilket underlättar för ditt barn när det är dags att göra tricks, köra över ojämnheter och styra ordentligt. Eller varför inte välja kälkar som är utformade som en populär figur från tv och film? Att susa ner för den branta backen tillsammans med en favoritfigur gör pulkaåkningen till en extra rolig vintersport för ditt barn. Tänk på att se till att ditt barn har rätt skyddsutrustning. En hjälm är ett måste för pulkabacken.

Letar du efter en säker kälke med ratt? Här hos Lekmer.se har vi många olika kälkar som passar barn i alla åldrar. Kör säkert i vinterbacken med en kälke från oss.