Vinterleksaker & snöleksaker

Dantoy BIO Sledge 79cm

Pris från 249 kr 249 kr
Läs mer Till kassan

CCM Skridskor Svart

Pris från 499 kr 499 kr
Läs mer Till kassan

CCM JR Skridsko ST 1092

Pris från 599 kr 599 kr
Läs mer Till kassan

JOFA Lekhjälm 715 Vit/Blå

REA - Paketpris 22% Pris från 389 kr 499 kr
Läs mer Till kassan

CCM CCM Hockeyhjälm Fitlite 40 Svart

Pris från 649 kr 649 kr
Läs mer Till kassan

CCM Hockeyhandske Tacks 4R

Pris från 349 kr 349 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 2

Vinterleksaker & snöleksaker

Vinterlek handlar om att åka utför, gärna i höga hastigheter. Det finns nog inget roligare än att skotta ihop ett gupp, packa ihop snön och sedan segla över hoppet med en snowracer. Men för att det ska bli bra krävs kvalitetsprodukter som håller. Det hittar du här.

Vi har ett stort utbud av vinterleksaker. När första snön faller och det blir tomt på hyllorna i leksaksaffärerna kan du alltid komma hit, beställa och få hem produkterna till dig.

Snowracers

När du ska köpa en snowracer bör du välja originalet. Stiga har producerat snowracers i åratal och vi vet att de håller och har så hög kvalitet att de kan gå i arv. Och skulle något hända med en liten del, säg, en styrfjäder eller gängorna på en skruv kan du beställa reservdelar härifrån.

På Lekmer hittar du olika typer av snowracers från Stiga – från Curve King som är proffsmodellen till Snowrunner som passar bäst för de mindre barnen.

Stjärtlappar och pulkor

Vi har också ett stort utbud av pulkor. Små pulkor med högt ryggstöd som passar barn från ettårsåldern både för att dra och åka nedför backar med.

För äldre barn har vi större, snabbare pulkor och även ”gliders” som man antingen ligger eller sitter på. Men kom ihåg, det här är snabba saker. Dessutom har vi tefat som är en riktig gammal klassiker och stjärtlappar från Stiga av hög kvalitet.

Säkerheten först

Åker man utför utsätter man sig för viss risk – så är det bara. För att vara säker som förälder bör man därför köpa en bra, godkänd hjälm.

Vi har Stiga-hjälmar som bara kostar några hundralappar. Ett billigt pris för att vara säker i backen.