Lekmer logo

Lära-gå stolar och vagnar hittar du hos Lekmer.se

Att ta sina första staplande steg är stort för en liten människa, och med en gåstol kan du som förälder underlätta för barnen och samtidigt njuta av alla deras framsteg. Hos Lekmer.se hittar du ett stort sortiment av lära-gå stolar och vagnar, och snart kommer din lilla stjärna springa runt på egen hand. Tiden går fort och snart har de vuxit upp, och kanske till och med om dig.

Hos oss på Lekmer.se hittar du ett stort utbud av lära-gå produkter som kan hjälpa ditt barn med det där allra första steget. För varje barn börjar möjligheten till självständighet när de kan ta sig runt på egen hand, och trots en del motgångar reser de sig alltid upp igen. Med hjälp av en Brio gåvagn minimeras motgångarna så mycket som möjligt, och istället väntar möjligheter. Plötsligt är det roligt att ta sig runt, och många barn går hellre än de springer. Hos oss hittar du också lära-gå-bord samt lära-gå vagnar i hållbar plast. Lär ditt barn att gå med hjälp utav lek och roliga tillbehör, snart kommer du att ha fullt sjå med att stoppa ditt barn från att klättra på de mest olämpliga platser.

Hos oss kan du självklart också hitta det välkända märket Carena och deras produkter. Med hjälp av en vit lära-gå-stol från detta varumärke behöver du aldrig mer oroa dig för att ditt barn skall snubbla eller trilla. Med dessa stolar är det enkelt att gå runt eller enbart sitta samtidigt som stolens lekpanel är utrustad med både knappar och rattar. Stolen är också ställbar i tre lägen, vilket gör den säker för just ditt barn. Denna lära-gå stol är passande för barn som är från 6 månader och väger upp till och med 12 kilo. Våra stolar uppfyller självklart också alla gällande säkerhetskrav, både för ditt barn och din omgivnings säkerhet.

Söker du efter en lära-gå-stol online har vi på Lekmer.se ett stort utbud av dessa. Med hjälp utav trygg nätshopping kan vi erbjuda dig lära-gå produkter dygnet runt, allt du behöver är en uppkoppling.

20 produkter
20 produkter