Behöver du hjälp? Kontakta oss
Lekmer logo

Springcyklar

Minns du glädjen och frihetskänslan du kände när du trampade iväg själv första gången på din alldeles egna barncykel? Det är aldrig för tidigt att lära sig att cykla! Med springcyklar och sparkcyklar kan man öva upp sin balans tidigt, så att det blir lättare att lära sig cykla på en tvåhjuling senare. Cyklar för alla barns första äventyr hittar du här hos oss på Lekmer.se!

Drömmen om att lära sig cykla har nog alla haft. Idag finns det ett stort utbud av cykelmodeller och en mängd olika sätt att lära sig cykla på. Oavsett om du letar efter en springcykel, sparkcykel eller trehjuling till ditt barn eller barnbarns första äventyr kan du vara säker på att hitta den hos oss. Cyklar från oss passar både för stoj och stim på skogspromenaden likaväl som på vägen till skolan. En del är gjorda för att efterlikna maskiner eller bilar, andra har fina färger och roliga motiv som barnen känner igen. Cyklar för barn måste vara av hög kvalitet för att vara både säkra och stöttåliga. Vi på Lekmer.se är måna om att våra cykelmodeller alltid är av högsta standard.

När det kommer till att vara ute i trafiken är säkerheten A och O och det gäller framför allt de yngsta trafikanterna. Cyklar i vårt sortiment håller hög kvalitet för ditt barns bästa. För att skydda barnen när olyckan väl är framme kan du även hitta tillbehör såsom barnhjälm och knäskydd i vårt breda sortiment. Välj bland roliga motiv från barnens favoritfilmer eller enfärgade hjälmar i tuff design. Oavsett om ditt barn eller barnbarn drömmer om en springcykel, sparkcykel eller trehjuling kan du vara säker på att hitta allt du behöver hos oss för att känna dig trygg med att släppa iväg dem på sin första cykeltur.

Cyklar för alla barns första äventyr hittar du på Lekmer.se. I vår cykelbutik på nätet kan du fundera i lugn och ro och vara säker på en snabb och trygg leverans.

16 produkter
16 produkter