Lekmer logo

Dockvagnar

En billig dockvagn är en självklar leksak för vilket barn som helst. Alla små härmar vad de lite äldre gör, så barn som ser sina föräldrar skjutsa runt småsyskon med barnvagn vill ju självklart också testa på detta. Så dockan blir det lilla barnet, och vagnen en liten kopia av pappas och mammas vagn. Hos Lekmer.se hittar du ett stort sortiment av dockvagnar i flera olika modeller och utförande.

Med ett stort utbud av dockvagnar har vi något för alla. Kanske älskar ditt barn designen hos en vintagevagn, och då kan vi självklart tillgodose det önskemålet. Kanske är det istället den moderna varianten av dockvagn som lockar, den som ser ut som en minikopia av föräldrarnas. Hos oss hittar ni vagnar av alla de slag, de traditionella av trä och de moderna tillverkade av metall och tyg. En del av våra vagnar har sittdelar som kan ställas in, så dockan både kan ligga ner och sitta upp, samt selar så dockan inte ramlar ut. Vi har också sulkys, där dockan kan sitta säkert, fastspänd i sin sele. Oavsett vilka dockvagnar ditt barn är intresserad av, finns här något som passar.

Alla vet vi hur oerhört viktigt det är med lek för en minnesvärd barndom och en sund utveckling. Hos Lekmer.se uppmuntrar vi all form av lek, och vill därför erbjuda ett stort sortiment av dockvagnar som passar alla behov. Letar ni till exempel efter en joggingvagn så hittar ni den hos oss. Vi har vagnar med tre hjul, anpassade för barnens lek. De är dessutom hopfällbara vilket gör det enkelt att ta med dem på resan. Söker ni istället efter en traditionell dockvagn i trä så har vi också ett stort utbud av dessa. En vagn tillverkad i trä passar bland annat bra som ""lära sig gå"" vagnar, då de är stabila och tåliga.

Hos Lekmer.se hittar ni ett stort utbud av Stoy dockvagn online. Vi har dockvagnar i ett stort antal modeller och färger att välja bland. Slå dig ner framför datorn med ditt barn, och välj och vraka i vårt stora sortiment.

24 produkter
24 produkter