Lekmer logo

Batteridriven Gris, 22 cm, Rosa

4 (1) Recensera
Batteridriven Gris, 22 cm, Rosa Batteridriven Gris, 22 cm, Rosa
349 kr

Batteridriven Gris, 22 cm, Rosa som kan vifta på svansen och säga ”nöff”. Griskultingen är fjärrstyrd och börjar rör på sig och låta när barnet trycker på knappen.... Visa produktinformation

Batteridriven Gris, 22 cm, Rosa som kan vifta på svansen och säga ”nöff”. Griskultingen är fjärrstyrd och börjar rör på sig och låta när barnet trycker på knappen. En gullig kompis som ger ett levande intryck.

Varning: Innehåller smådelar, ej för barn under 3 år
Snabba leveranser
365 dagars öppet köp
Fri frakt över 1000 kr

Andra Lekmer-kunder var också intresserade av

Produktbeskrivning

Batteridriven Gris, 22 cm, Rosa som kan vifta på svansen och säga ”nöff”. Griskultingen är fjärrstyrd och börjar rör på sig och låta när barnet trycker på knappen. En gullig kompis som ger ett levande intryck.

Varning: Innehåller smådelar, ej för barn under 3 år

ÖVRIG PRODUKT DATA
Märke:
Play AW

Artikelnummer:
8092363-0000

Tags:
Interaktiva mjukisar, 3-9 år, 301-500 kr

Säkerhet:
Energy label ×

Recensioner

Skriv din egen recension om produkten.

Play AW Visa alla produkter

Vi på Lekmer.se är Play AW återförsäljare och hos oss hittar du ett stort utbud av märkets produkter. Företaget tillverkar en mängd olika leksaker för olika åldrar. Allt från uteleksaker som gungor och bollar, till dockor och musikinstrument ingår i deras sortiment. Många av produkterna är kreativa som stimulerar barnens fantasi och skaparförmåga. Tack vare märkets rika utbud kommer ditt barn att hitta sin nästa favoritleksak här, oavsett barnets ålder. Play AW tillverkar ett riktigt brett sortiment av roliga leksaker. Exempel på produkter som är uppskattade är klassiska såpbubblor som passar från tre år och uppåt, badleksaker och gungor. En radiostyrd grävmaskin, en radiostyrd dinosaurie eller en radiostyrd bil kan vara häftigt att få köra runt med. Den rekommenderade ålderskategorin är mellan åtta och hundra år. Fler än barnet kommer med stor sannolikhet att visa intresse för dessa radiostyrda produkter. Weavy loops är en relativ ny produkt från Play AW - färgglada små gummiband som går att göra smycken av. Ett Air hockeybord är även det ett roligt spel för hela familjen, tävla om vem som kan få in pucken i motståndarlagets mål flest gånger. De flesta barn tycker om att klä ut sig, vilken tur att Play AW även tillverkar maskeradkläder. Play AW erbjuder ett otroligt stort sortiment av leksaker på nätet för alla åldrar. Här finns verkligen något för alla, från den musikaliske lilla artisten som gärna sitter och knäpper på en gitarr, via den som gärna spelar basket till barnet som älskar att gunga. Klassiska leksaker som fotbollar ingår i deras sortiment och ur nya idéer uppstår leksaker som blir nya favoriter för morgondagens barn. Play AW tillverkar färgglada produkter som med stor sannolikhet finns med på varje barns önskelista. Vi på Lekmer.se är glada att kunna erbjuda våra kunder ett rikt och varierat utbud av märkets leksaker online. Inför nästa jul eller födelsedag bör du absolut kika på vad vi har att erbjuda, här hittar du leksaker för det allra yngsta, till det äldsta barnet.