Behöver du hjälp? Kontakta oss
Lekmer logo

Adventskalendrar och julkalendrar för barn

Adventskalendern är en tradition lika viktig som julgranen, tomten och paketen. Det blir inte riktigt jul om man inte får bygga upp förväntningen genom att räkna ner dagarna i december. Många förknippar dock adventskalendern med radio och tv, men det är så mycket mer än så.

Hos oss på Lekmer kan du beställa en mängd olika kalendrar – många med tema från barnens favoritleksaker och figurer. Beställ en kalender direkt på nätet om du vill ha något unikt som bygger upp stämningen till den kanske viktigaste dagen på året i barnens almanacka.

Adventskalendrar med Lego

Några av de mest populära adventskalendrarna produceras av Lego. Här hittar du inte bara en bild eller liknande bakom luckorna; där gömmer sig riktiga legofigurer. Barnen får en present alla 24 dagar fram till julafton.

Legokalendrarna kommer i olika utförande och du kan välja den som passar bäst. I Star Wars-kalendern till exempel hittar du rymdskepp och figurer från filmen och i Lego City-kalendern hittar du figurer och hjälpmedel som ska hjälpa tomten få loss sin släde som kört fast i snön.

De här är adventskalendrarnas Rolls Royce.

Andra populära adventskalendrar

Vi har en rad andra kalendrar som går hem hos barnen. Vad sägs till exempel om att följa Blixten McQueen och de andra från Bilar-filmerna fram till jul, eller så kanske ni hellre följer med Barbie och får en ny pryl eller Barbiekläder varje dag.

Förutom dessa finns kalendrar från Mumin, Littlest Pet Shop och Spider Man.

Så innan julen drar igång, med allt vad det innebär, beställ din kalender här. De kommer göra väntan till den 24 december klart mer uthärdlig.