Lekmer logo

Melissa & Doug, Role Play Costume Set, Chef

5 (2) Recensera
Melissa & Doug, Role Play Costume Set, Chef Melissa & Doug, Role Play Costume Set, Chef
349 kr

Med denna kockjacka och mössa kan du göra dig redo för några smaskiga godsaker när din lilla kock är i köket. Denna uppsättning är komplett med tre måttskedar, tre viktiga redska... Visa produktinformation

Med denna kockjacka och mössa kan du göra dig redo för några smaskiga godsaker när din lilla kock är i köket. Denna uppsättning är komplett med tre måttskedar, tre viktiga redskap, en grytvante samt namnbricka. Passar barn i åldern mellan 3-6 år, går att tvätta i maskin. Obs, endast ett set ingår i priset!
Snabba leveranser
365 dagars öppet köp
Fri frakt över 1000 kr

Finns även i dessa varianter

Produktbeskrivning

Med denna kockjacka och mössa kan du göra dig redo för några smaskiga godsaker när din lilla kock är i köket. Denna uppsättning är komplett med tre måttskedar, tre viktiga redskap, en grytvante samt namnbricka. Passar barn i åldern mellan 3-6 år, går att tvätta i maskin. Obs, endast ett set ingår i priset!

ÖVRIG PRODUKT DATA
Märke:
Melissa & Doug

Artikelnummer:
4838

Tags:
Yrken, 3-6 år, 301-500 kr

Säkerhet:
Energy label ×

Recensioner

Skriv din egen recension om produkten.

Melissa & Doug Visa alla produkter

Melissa & Doug är kända för sitt unika koncept, som har gjort de stora världen över. Lekmer.se är en stolt Melissa & Doug återförsäljare och har både lek och utklädnad från Melissa & Doug, för barn som vill ha varierad och lärande underhållning - och för föräldrar som inte vill förlora sin lekfulla sida. Med leksaker i flera olika former och storlekar finns det något för barn i alla åldrar. Den första leksaken Melissa & Doug lanserade var ett pussel, som skulle visa sig bara vara den första av massor av olika träleksaker som idag gör dem så populära. Men det slutar inte där, utöver leksaker och gosedjur finns alla möjliga maskeradkläder barn kan tänka sig, så att du och ditt barn kan leka tillsammans och göra vardagen lite roligare. Melissa & Doug har själva bland annat testat sina produkters framgång hos sina egna sex barn, vilket gett dem värdefull feedback och inspiration att fortsätta skapa originella, spännande sätt att låta barn vara barn och att de kan dela denna glädje med sina föräldrar. Med handdockor och spel och pyssel ser Melissa & Doug till att det verkligen finns något här som alla barn kan gilla. Melissa och Doug startade tillsammans leksaksföretaget som bär deras namn i slutet av 1980-talet från Dougs föräldrars garage och sedan dess har det bara vuxit. Med allt från pussel och leksaker till en massa annat har Melissa & Doug idag över 2000 olika produkter att erbjuda. Hos Lekmer.se kan du hitta träleksaker från Melissa & Doug i alla möjliga former, storlekar och utföranden, för att just ditt barn ska kunna hitta något kul. Söker du efter maskeradkläder online finns även det i sortimentet, oavsett vad ditt barn gillar. Melissa & Doug förstår att lek inte bara är för skojs skull, utan även för lärande och utveckling. Barn vill växa och lära sig nya saker, så därför satsar Melissa & Doug på att erbjuda leksaker som låter barnen leka och tänka fritt, samtidigt som de får ha riktigt skoj.