Lekmer logo

Experimentera & upptäck

Finns det något roligare än att se sina barn experimentera och upptäcka nya saker? Känslan är ofta obeskrivlig när du ser glädjen hos ett barn som lär sig något nytt, bygger något eller studerar en insekt. Vi på Lekmer.se inser värdet av barnens lek för deras fortsatta mognad. Köp en experimentlåda om du vill skapa en god utvecklingsmiljö för ditt barn eller ge bort en låda i present!

Hos Lekmer.se hittar du ett stort sortiment av produkter som låter ditt barn experimentera och upptäcka allt nytt som världen har att erbjuda. Oavsett vad ditt barns intresse och ålder är finns här något för alla. Kanske är det rymden och universums oändliga storlek som fascinerar? Då kan en stjärnkikare för barn vara nog för att förgylla en helt vanlig dag. Vi har barnteleskop med en justerbar ställning som låter ditt barn upptäcka planeter och stjärnfall oavsett ålder och längd. Hos oss finner du också ett flertal olika jordglober för geografilektionen, mikroskopset för allt man vill titta närmare på samt vetenskapslådor av olika slag. Oavsett vad ditt barn vill experimentera med så har vi det.

I vårt sortiment av experiment för barn hittar du flera produkter som låter ditt barn lära och ha skoj under tiden. Med hjälp av en jordglob med belysning lär sig barn kunskap om jorden och ländernas placering - något som är en viktig kunskap genom hela livet. Geografi kan på detta sätt bli ett av favoritämnena! Hos en del andra barn är det istället naturen och insekterna som är det stora intresset och med ett mikroskop kan ni titta närmare på de spännande små djuren ni fångat under dagen. Hos oss hittar ni såväl mikroskopset som insektsfångarset som man oavsett ålder kan använda och ha kul med. Med våra produkter kan hela familjen experimentera tillsammans!

Hos Lekmer.se finner du allt det ditt barn behöver för att experimentera och lära sig nya saker. Det finns ingen glädje så som upptäckarglädje, så börja det nya äventyret redan idag!

54 produkter
54 produkter