Leksaker

Smoby Trehjuling Be Move

Pris från 449 kr 449 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 117

Leksaker på nätet – Köp bra och billiga leksaker online

Lekmer har Sveriges kanske största utbud av leksaker online. Gör en enkel och smidig beställning på nätet och produkterna skickas till dig. Du slipper trängas i leksaksaffärer som, speciellt kring jul, kan vara en kamp och något man brukar skjuta på in i det sista. Dessutom slipper du bära hem leksakerna.

Du kan du ta del av våra erbjudanden och hitta billiga leksaker till hög kvalitet. Vi har produkter från de största tillverkarna – Brio, LEGO, Micki etc. – men tack vare enkel logistik och att vi slipper en fysisk affär hålls priserna alltid nere.

Letar du efter presenter till dina barn, barnbarn eller en släkting hittar du dem här. Vi erbjuder leksaker för alla åldrar – från bitleksaker och gosedjur för de allra minsta till spel och uteleksaker för de äldre barnen.

Gå igenom våra leksakskategorier för att navigera till det du letar efter. Om du inte riktigt vet vad du ska köpa kommer här några tips på leksaker som brukar gå hem i alla väder.

Leksaker på Internet – Några populära kategorier

LEGO: Det här är leksaken som aldrig går ur tiden. LEGO stimulerar kreativitet och uppfinningsrikedom och går att bygga med i det oändliga. Dessutom är det en av de leksaker som föräldrar brukar uppskatta att leka med. LEGO passar egentligen alla åldrar. Börja med DUPLO och gå vidare till mer komplicerade byggen. Mer om LEGO

Leksaksbilar och fordon: Leksaksbilar och andra fordon är också en typ av leksak som passar alla åldrar. Barn börjar med enkla plastbillar de kan köra med på golvet, går sedan över till bilar som får fart när man drar dem bakåt och det slutar med radiostyrda bilar för de äldre. Här hittar du alla sorters fordon samt tillbehör som garage och lekmattor. Mer om leksaksbilar och fordon

Dockor: Att öppna ett paket med sin alldeles egna docka brukar vara en viktig stund i barns uppväxt. Äntligen får de något att ta hand och pyssla om. Vi har dockor av alla typer, från enkla traditionella dockor till sådana som blinkar, gråter och till och med kan gå. Dessutom finns tuffare dockor och samlarsaker för de äldre barnen. Mer om dockor

Spel: Att samlas kring ett spel är något som kan inspirera hela familjen, plus att spel är väldigt lärorika och utvecklande för barn. Man får lära sig att känna igen färg och form, bekanta sig med läsning och räkning samt tävla i ett avslappnat sammanhang. Vårt spelutbud är stort och här hittar du spel för småttingar samt ungdoms- och vuxenspel. Mer om spel

Beställ övriga leksaker online

Nu har vi naturligtvis bara snuddat vid vårt utbud och vi rekommenderar att du tittar runt för att hitta den perfekta presenten.

Förutom de kategorier vi nämnt har vi ett stort utbud av böcker och filmer, byggleksaker och klossar, dockskåp, pussel och trollerileksaker. Vi har inspirerande musikinstrument, realistiska leksaker som minikök och snickarlådor samt allt inom måleri och pyssel.

Men som sagt, ta en titt i onlinebutiken och gör en beställning till bra pris. Du slipper hetsen i leksaksbutiken!