Lekmer logo

Barnspel

Från treårsåldern börjar spel av olika former bli den kanske roligaste leken, och en väldigt utvecklande sådan. I spelet får barnen lära sig att samarbeta med andra, förstå mönster, kanske räkna, kanske bekanta sig med bokstäver, och mycket annat. Men eftersom det är roligt att spela blir lärandet fortfarande en lek.

Vill du köpa en present som går hem, och du själv kanske vill leka med, ska du titta igenom våra barnspel och köpa direkt på nätet. Vi har alltid svårslagna priser och snabb leverans.

I vårt utbud hittar du många klassiker, exempelvis Fia Med Knuff, men ofta har de traditionella barnspelen fått en modern utformning med några av de figurer barnen gillar idag. Själva spelen är dock desamma. Dessutom har vi mer moderna spel, exempelvis Angry Birds-serien, som garanterat blir en succé.

Vad du än väljer är barnspel roliga och utvecklande – och kommer så förbli.
 

Spel för yngre barn 

På denna sida hittar du ett brett urval av barnspel från många kända leverantörer, Alga och Kärnan är två av dem bara för att nämna några. Barn har ofta sina favoritkaraktärer så varför inte välja ett spel med Bamse, Pippi eller Blixten Mc Queen från filmen Bilar som huvudkaraktär. Garanterat populärt!

Klassiker som Lotto, Alfapet och 4 i rad är populära spel för barn och de flesta föräldrar har säkert också spelat dessa som barn. Säkra kort som faller alla i smaken. Att spela spel med barnen är ett bra sätt för dem att lära sig nya saker. Att följa regler, vänta på sin tur, räkna och lära sig bokstäver. Lärdomen att vara en sportslig vinnare är minst lika viktig som att vara en god förlorare.

Barnspelen du hittar hos Lekmer.se har olika svårighetsgrad och tar olika lång tid att spela, vilket gör att det alltid finns både tid och goda skäl till att spela spel med barnen. Det behöver inte vara dåligt väder för att spelen ska åka fram. Varför inte stänga av tvn och ha en spelkväll när det är dags för fredagsmys?

86 produkter
86 produkter