Lekmer logo

Tv-spel

Är du på jakt efter nya roliga barnspel så kommer du garanterat hitta något bland vårt stora utbud av tv-spel, som passar alla åldrar och smaker. Vi erbjuder bland annat spel till barn som älskar action, Sci-Fi, dans och musik, med teman som Star Wars, Harry Potter, Disney och Lego. Alla spel är moderna och snyggt designade med härliga karaktärer.

De flesta tv-spel vi erbjuder är kompatibla med PS3, PS4, PSX, Xbox, Xbox 360 och Wii och passar både barn och vuxna. I vårt utbud av tv-spel ingår bland annat Disney infinity wii, som är ett actionäventyrsspel med sandbox-tema, och Skylanders som bjuder på fartfyllda äventyr och många timmar av skoj. Till Infinity kan du även köpa häftiga samlarfigurer, inklusive Kalle Anka och Drax, ju mer du samlar ju mer spelmöjligheter får du. Vi kan även erbjuda moderna spel som passar dans- och musikälskare, som till exempel Just Dance världens största dansspel där du får röra på hela kroppen samtidigt som du njuter av över 40 av de senaste hitsen.

Oavsett vad du eller dina barn tycker om så finns det något som passar alla, och många av dessa underhållande tv-spel kommer ni kunna njuta av tillsammans som familj. Vi kan bland annat erbjuda dansspel, Disney och Lego och många av spelen passar utmärkt att ge bort i present för många timmars uppskattning, helt klart en drömpresent för vilket barn som helst. Vill du samla hela släkten eller ska ditt barn på klassfest eller kalas så kan vi rekommendera Just Dance för en rolig kväll med mycket skoj och skratt. Så vad väntar du på? Välj ut ditt favoritspel och låt festen börja!

Handla dina tv-spel hos oss på Lekmer.se och ta del av 365 dagars öppet köp! Vi erbjuder en mängd moderna och roliga tv-spel till barn, som även vuxna kan njuta av

0 produkter
0 produkter