Lekmer logo

Sand & vattenlek

Vilket barn älskar inte sand och vatten? Kanske kan det vara därför en riktigt bra sandlåda alltid kommer få ditt barn att hoppa av glädje, samtidigt som alla former av vattenlek är minst lika populära. Hos oss på Lekmer.se hittar du leksakerna och tillbehören som kommer göra ditt barn lyckligare än någonsin och samtidigt ge er en riktigt fin stund tillsammans.

I vårt stora sortiment av Plasto leksaker finns det alltid något roligt att hitta. Oavsett om man befinner sig i sandlådan eller på stranden finns här spadar att gräva med, hinkar att bygga sandslott med och formar att göra figurer med. Eftersom produkterna dessutom är maskindiskbara behöver du som förälder inte heller oroa dig för att något olämpligt skall följa med in. Hos Lekmer.se finner du också vatten och sandbord, det vill säga bord anpassade för antingen sand,- eller vattenlek, men också med skiljeväggar som kan separera och kombinera de två. Några av borden är dessutom utrustade med parasoll för att skydda barnen mot solens strålar under utomhuslek. Hos Lekmer.se hittar du enkelt produkter som låter dig ta del utav barnens vattenlek.

Hink och spade är utan tvekan det enklaste redskap man kan använda för att skapa stora slott och förverkliga drömmar. Lek är det som utvecklar ditt barns kreativitet, och en sprudlande fantasi är viktigt för ditt barns utveckling. Hos oss på Lekmer.se hittar du alltid en grävskopa för sandlåda i hållbar plast samt bord och andra tillbehör för en vild och härlig vattenlek kompisarna emellan. Vi har leksaker i alla möjliga glada färger som inbjuder till lek och glädje. Kanske kommer leken och byggandet i sandlådan att leda till framtida arkitektdrömmar. Eller en karriär som grävmaskinist. Oavsett skapar leken starka och meningsfulla barndomsminnen.

Med en trygg näthandel erbjuder vi hos Lekmer.se dig alla tillbehör som kan behövas för en lyckad vattenlek och uppfinningsrika vattenlekar. Slå dig bara ned framför datorn i lugn och ro och titta runt tillsammans med familjen.

40 produkter
40 produkter