Lekmer logo

Tält och tunnlar

Ge er ut på ett sagoäventyr med hela familjen! Nu kan både stora som små testa på campinglivet i trädgården eller hemmet. Eftersom det finns ett stort urval av barntält behöver man inte vara en rutinerad campare för att göra detta, utan det är numera enkelt för alla att sätta upp tält. Här hittar du allt från mysiga tipitält för sagostunden till roliga lektunnlar.

Det finns få saker som är så givande som att ta sig an utmaningar tillsammans. Vilken aktivitet passar egentligen bättre än att slå upp ett tält tillsammans ute i trädgården och sedan hjälpas åt att grilla framåt kvällen? Hos Lekmer.se kan du köpa tält till till barnen att slå upp i trädgården eller enkla lektält till deras äventyr. Dessa kommer i olika storlekar och mönster, till exempel våra Pippi Långstrump-tält gjorda som Gula Villan. Om ni istället föredrar att hålla er inomhus men ändå vill ha något speciellt att leka med så kan vi varmt rekommendera en lektunnel som är både säker och rolig att krypa igenom. Vad ni än väljer att ta er för med barnen hoppas vi att ni hittar något passande.

Vi på Lekmer.se tycker att något av det roligaste som finns är att umgås tillsammans och ha roligt. Ett enkelt sätt att få igång lek och fantasin oavsett ålder, är ett klassiskt tält för övernattning. Det blir helt plötsligt något annorlunda istället för att bädda ner sig i en säng, även om man väljer att tälta inomhus. Vi har ett stort utbud av riktigt spännande tält i former av slott, indianhyddor och annat kul. Dessa kommer i olika storlekar, med olika funktioner och för olika åldrar. Till exempel har vi en rad färgglada lektält så att ni kan vara säkra på att barnen leker i stil.

Det är roligt att tälta med vänner. Varför inte börja med att handla ditt tält här? Vi har ett brett sortiment av kvalitativa och prisvärda barntält på nätet - välkommen till Lekmer.se.

22 produkter
22 produkter