Cybex Mios är en säker och bekväm liggdel som passar nyfödda barn upp till 6 månader. Liggdelen har en extra mjuk memory foam-madrass som formar sig efter barnets kropp och en suflett med solkyddsfaktor UVP50+ som skyddar barnet från både regn och solens starka strålar. I uppfällt läge skapar sufletten en ombonad atmosfär i liggdelen och skärmar av omvärlden när barnet är i behov av lugn och ro. Dessutom är sufletten försedd med ett integrerat handtag som gör den enkel att bära med sig. Cybex Mios är lätt att sätta fast på en Mios ram med den praktiska Memory buttons-lösningen som göra att du enkelt klickar fast liggdelen på ramen. Med Cybex Mios kommer barnet sova gott under barnvagnspromenaden.

- Passar barn upp till 6 månader (max 9 kg)
- Extra mjuk memory foam-madrass som formar sig efter barnet
- Integrerat handtag i sufletten gör den enkel att bära
- Justerbart XXL-solskydd med solskydd UVP50+
- Avtagbart lock som ger barnet extra isolering kalla dagar
- Kompatibel med Mios ram
- Enkel att sätta fast på ramen med Memory buttons

Mått med solskydd uppfällt: L 84 x W 42 x H 55 cm
Mått med solskydd nedfällt: L 84 x W 42 x H21
Produktens vikt: 4,1 kg
  • Artikelnummer L-8079851-0000

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.