Med Munchkin, Magic Mugg med tiltpip kan barnet dricka från vilken sida av muggen som helst utan att du behöver oroa dig för spill. Muggen har handtag på båda sidor så att det blir lättare för barnet att hålla i den. Muggen är rosa med lila handtag och har ett lekfullt mönster med fåglar. Det smarta locket öppnas automatiskt när barnet dricker och återsluts när barnet har druckit klart. Muggens smarta funktion gör den ideal att bära med sig när du och ditt barn är på språng.

  • Artikelnummer L-8081730-0000

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.