Paket med en pysselbok och en målarbok från Disney Frost. Innehåller två olika böcker som ditt barn kan pyssla och måla i. Båda böckerna har 32 sidor vardera.

I målarboken får du följa med den optimistiska och orädda Anna ut på äventyr för att rädda landet från evig vinter. Hon får sällskap av Kristoffer, hans ren Sven och den humoristiske snögubben Olaf. Tillsammans söker de efter Annas syster Elsa, med förhoppning om att bryta hennes isande förtrollning. I pysselboken får du lösa alla möjliga pyssel med Anna och hennes vänner.
  • Artikelnummer L-8014427-0000
  • Säkerhet
  • Ålder 3 - 8 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.