Vakta målet i denna Manchester United hemma-målvaktströja för barn från Adidas. Tröjan är designad efter det som Manchester Uniteds världsledande målvakter bär och är prydd med Red Devils ikoniska emblem framtill. Den är tillverkad i materialet climacool® som ökar luftflödet och ger plagget bra andningsförmåga. Tröjan är långärmad, har tre dekorativa ränder på axlarna och V-ringad hals. Kombinera gärna med matchande fotbollsshorts för ett komplett matchställ.

– Denna produkt är en del av Adidas hållbarhetsprogram: Återvunnen polyester sparar på resurserna och minskar utsläppen

–100% återvunnen polyester
–Tvättråd: 40°C
  • Artikelnummer 208841

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.