Gör utflykter, picknicks och resor lättare med en Snackeez! Muggen rymmer både dryck och tilltugg, vilket gör den väldigt praktisk. Drycken hälls i precis som i en vanlig mugg och det fack där snacksen förvaras sätts ovanpå. Denna konstruktion är helt tätslutande och du behöver inte oroa dig för dräll eller spill då man dricker genom ett sugrör. Snackeez rymmer ca 5 dl dryck, 1,5 dl snacks och har ett greppvänligt handtag i silikon. Hela muggen tål maskindisk i övre korg.
  • Artikelnummer L-8091360-0002
  • Ålder 12 mån - 12 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.