Häng med Kalle Anka och den ettriga papegojan José Carioca då de bjuder på härliga sambatakter i ”Blame it on the Samba”! Tempot ökar ytterligare i ”Bumble Boogie”, en fartfylld och jazzig version av Humlans flykt, då humlan jagas av musiken. Här träffar du också ”Little Toot”, den gulliga lilla bogserbåten som älskar att busa och ställa till med trubbel! Melody Time innehåller också filmerna ”Once Upon a Wintertime”, ”Johnny Appleseed”, ”Trees” och berättelsen om ”Pecos Bill”, den tuffa cowboyen som växte upp bland prärievargar!

Produktionsår: 1948
Barntillåtet
Speltid 1 h 12 m
  • Artikelnummer L-8092421-0000
  • Ålder 0+ år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.