En rolig och exklusiv prydnadsdetalj till barnkammaren. Omge ditt barn med harmoniska element och låt den här fina vimpeln bli en del av barnrummet. Vimpeln är 3 meter lång och tillverkad i det slitstarka naturmaterialet linne. Matcha gärna med andra produkter ur NG Baby's sortiment. Vimpeln är en del av Mood-kollektionen som du kan läsa mer om nedan.
Material:
Linne
NG Baby Mood är till för dig som vill ha det bästa för ditt barn. Kollektionen är tillverkad i 100% linne och ger en mjuk och behaglig känsla. Linne är ett levande naturmaterial som har fantastiska egenskaper och en lång hållbarhet. Tyget håller en behaglig temperatur och värmer ditt barn när det är kallt och har en svalkande effekt när det är varmt. Det är helt enkelt det perfekta materialet för att skapa en lugn och harmonisk miljö i barnkammaren. Produktseriens färgpalett går i lugna jordtoner som ditt barn kan vila ögonen på efter en lång dag med många intryck. Gör barnrummet till en oas där din baby kan vila och samla kraft inför nya äventyr.
Alla produkter går att tvätta i 40 grader.
  • Artikelnummer L-8081218-0000
  • Säkerhet
  • Material Linne

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.